Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Več vprašanj

Več vprašanj

Pozdravljeni!

No se pa še jaz oglašam tu za pomoč pri večnih težavah žensk. Pa naj kar začnem:

Sem temnolasa in imam problem poraščenosti, no kdo jo pa nima danes: noge od kolena navzdol, samo sprednje strani, zadaj zelo malo poraščenost, nad kolenom pa skoraj nič, zelo močne obrvi, ki so povezane, brčice – niso močne, a moteče in, da ne govorim o bikiniju – ma to je pa res katastrofa :(.
Noge si ponavadi depiliram z voskom od veet, na trakcu se lepo vidijo korenine dlak, ampak, dlake vedno ponovno zrastejo tudi po 2-3 skupaj, nekje pa so že majhni fleki brez dlak, obrvi si pulim s pinceto-ampak vedno zrastejo nazaj, bikini enako veet, ampak imam občutek, da ta bikini se približuje počasi kolenom.
Zanima me, če se s pinceto pulim obrvi s korenino, ali s časoma začnejo manj rasti?

Vem, da mi boste priporočili obisk pri kozmetičarki, ampak meni cenovno to zaenkrat ne znese. Zasledila sem kremo BIOXET pa me zanimajo vaše izkušnje o tej kremi, če to res deluje, da v cca 8. mececih večina dlak izgine? Slišala sem tudi za eno drugo kremo Hair OFF- katera je boljša. Prosim malo več o teh kremah, nameravam kupiti BIOXET in preizkusiti na eni nogi, da ugotovim, če res deluje. Če je kdo od vas te kreme probal, naj napiše svoje rezultate.

Drugi problem strije od nosečnosti… po trebuhu, zanima me krema od afrodite za strije in celulitis – a sploh deluje to? Obstaja krema, ki je dobra proti strijam? Kako pa pri vas v kozmetičnih salonih odpravite strije – stare strije po več let?

Celulitis no, ne bom se pritoževala – nimam ga veliko pa me zanima, katera krema je najboljša?

Hvala za odgovore.

Pri obrveh je res tako , da z leti lahko začnejo manj rasti, zato je treba vedno zelo paziti na obliko pri oblikovanju!
Pri kremah za depilacijo še niso dokazali , da preprečujejo rast dlak, v vašem primeru, ko imate že gensko zelo močne, bo pa to še težje!
za strije imamo pri nas zelo dobro kremo iz Pariza, ki jo je že mnogo strank pohvalilo, za celulit pa se ve, da je to kompleksna zadeva, sicer imamo zelo dobre izdelke, ki pa sami po sebi ne delajo čudežev, z vašo celostno skrbjo nad telesom pa naredijo piko na i!

Oglasite se neobvezno, da vam še kaj več razložimo in vam po najboljših močeh pomagamo, da se boste v svojem telesu počutila lepo!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Maria, jaz sem si prejšnji teden kupila kremo BIOXET, priporočila pa mi jo je prijateljica. Krema je menda zares učinkovita, seveda pa je zato potrebno tudi malo vztrajnosti. Najprej sem šla na depilacijo, zdaj pa se vsak večer pred spanjem (ponoči dlake najhitreje rastejo) namažem. Jaz sem se odločila, da jo bom uporabila na nogah, lahko pa se jo uporabi tudi na obrazu, rokah, bikiniju… In zdaj že komaj čakam, da pride naslednje poletje in da bom lahko kadarkoli oblekla krilo in ne samo takrat, ko si bom prejšnji večer uspela pobrit noge 😉 Kreme Hair off pa ne poznam, mogoče je depilacijska…
Kar se pa celulita tiče: ima ga vsaka ženska, večni problem- tako kot dlake. Moje izkušnje s kremami od Nivee in Afrodite so pozitivne do te mere, da ti zgladijo površino kože in da dobiš občutek, da ti roka kar zdrsi po koži. Ampak stvar je treba reševat najprej od znotraj: pij veliko tekočine (vode ali nesladkanega čaja) in čim več se gibaj. Potem pa še kaka krema in rezultat se pozna. Ampak popolnoma pa celulit zagotovo ne bo izginil: je ženska posebnost in naš večni spremljevalec.
Želim ti veliko volje in vztrajnosti pri reševanju tvojih težavic!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close