Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nivea Widget

Nivea Widget

Imej kul dan – vsak dan! Naloži si — NIVEA AVENIA *WIDGET* Uporabno za moške in ženske.

Kaj je widget?
Aplikacija NIVEA AVENIA ti vsak dan v mesecu prinaša nov nasvet, ki ti bo polepšal dan! Poleg prijaznih namigov za čim bolj kul dan, ti AVENIA prinaša tudi prostor za osebne zapiske, priročen koledar in vedno uporabno vremensko napoved.
Ne zamudi priložnosti in si osveži vsak dan na praktičen način.

http://www.nivea.si/imported_specials/show/15817?deeplink_path=avenia&deeplink_id=8037&

Lepota je več kot samo en ideal.
Lepota je tako posebna, barvita in čudovita kot življenje samo.
Kaj je za vas lepota?

hm…zanimivo…ampak preden si tole dol snamem bi rada kakšen nasvet od koga ki je že poskusil, da ne bom pol razočarana. A je kdo že sprobal tole zadevo?

Jaz sem zadnjič za tole dobila povabilo na Facebooku, je kr kul, kaže vreme pa tko…

Sem probal kakšna je uporabnost v praksi tele zadevšne. Naložil sem si za moškega widget in mi pride kr prav, sploh beležka, koledar, dogodki in vreme.
Malo sem se lovil na začetku pri inštalaciji potem pa sem naložil aplikacijo in to na FB in na namizje laptopa.
Sploh na FB se mi zdi cool 😀 in uporabno

Ma meni je všeč ker si lahko naredim planer in na internetu v službi oz. kjer maš povezavo čekiraš tedenske obveznosti privat in službeno; rojstni dnevi; nastaviš si npr. za vreme kraj kamor odhajaš npr. na dopust, izlet itd., da veš kaj te čaka tam,prihajajoče dogodke si nastaviš: koncerti… ; ni mi treba pisati listkov kaj in kako. Sploh te listke k izgubljam.

Kako pa to inštaliram??

Klikni link in alikacijo naloži in imaš na facebooku:
http://apps.facebook.com/niveaavenia/

Klikni link in alikacijo naloži in imaš na namizju računalnika:
http://www.nivea.si/imported_specials/show/15817?deeplink_path=avenia&deeplink_id=8037

Da odprašimo malo to temo. Zdaj se obetajo neke prenove oz. dodatne stvari, ki jih bo nudila aplikacija. Kakšne so kaj vaše izkušnje z uporabo? Vam je cool, bedno, samo še dodatna šara….[

no ja, iz lastnih izkušenj lahko povem da mi je aplikacija priročna. glede na to da je moj urnik zelo natrpan in nimam časa gledat TV in vremena mi je napoved vremena v widgetu za naslednje dni zelo v pomoč. Stvar je takoj pri roki. Opazil sem sicer tudi priihajajoče dogodke. Zdijo se mi zanimivi, a jih do sedaj še nisem uporabil.

ravnokar sem inštalirala in mi je kar fajn stvar. komaj čakam da bo horoskop 🙂

Zanimivo je tudi da je različica za moške in ženske.

A horoskop bo tud? Se pravi maš novice, vreme, koledar, dogodke, horoskop. A sm še kej pozabla? Kokr vidm vam je kr všeč tko da bom poskusla? No še prej naj mi en pove, če pol ful traja da se sistem naloži a je to hitr??

V kolikor imaš preko FB tam horoskopa ni.

Če pa ga imaš na namizju svojega računalnikua (si ga lokalno shraniš gor) pa imaš vse funkcije na voljo o katerih govoriš na enem mestu: (horoskop, prihajajoče dogodke, vremensko napoved, dnevne novičke, koristne namige, planer-koledar, prostor za zapiske…).
Morda sem še kaj pozabil, velik je tega.

Za naložiti je pa čist simpl in še kr hitr. Samo sledi navodilom:)

Lepo krasi namizje tale moj nov widget 🙂 Vse na enem mestu, edino še nekaj bi rabla za pošto met. Kakšen predlog??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close