Pedikura
Pozdravljeni!
Imam vprašanje v zvezi s pedikuro. Sama sem obiskala že kar nekaj salonov vendar nikjer nisem bila zadovoljna in sem morala vedno doma “popravljati”. Sem zelo natančna in imam rada stvari narejene natančno. Ali je bila koža na petah slabo odstranjena, nohti so bili skoraj povsod oblikovani površno, da o šlampastemu lakiranju sploh ne govorim.
Zanima me kako pri vas poteka pedikura in katere pripomočke uporabljate. Zanima me s čim odstranjujete obnohtno kožico in če uporabljate kaj za glajenje površine nohta.
Pozdravljena!
Pri nas delamo po sistemu Alessandro!
Kar ni toliko pomembno kot je natenčnost, da so stopala res zrihtana!
Delamo ročno, brez brusilnih aparatov.
Menim, da vam ne bo žal poskusiti!
Lp!
Tudi jaz sem obiskala že več pedikerjev in še najbolj mi je bilo všeč na Dobrovi, kjer imajo v vadbenem centru tudi kozmetične storitve. Punca dela na roke, brez aparatkov in noge so bile res lepo zrihtane. Dala sem si naredit še gel nohtke (na nogah), le vreme ni še ravno za odprte čevlje.
Poglej na http://www.ok-fit.si/si/.
Lp, Naja
Vabljena,
Da se cim prej oglasite narocite na pedikuro , da vam seveda brez bolecin odstranimo kurje oko.Kajti prihajajo zaprti cevlji, kar vas bo zelo oviralo pri hoji!
Pri nas to naredimo z najmanjsim skalpelckom, kar se nic ne cuti, saj se odstranjuje zadebeljena trda koza, in ko boste odhajala, boste ze zacutila olajsanje!
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.