Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ravnanje las z ravnalcem

ravnanje las z ravnalcem

pozdravljeni!

zanima me katere ravnalce oz. likalnike za lase uporabljate oz. katerega proizvajalca likalnikov bi mi priporočili. zelo me zanima tudi, če je pred likanjem na lase priporočljivo še kaj nanesti in kaj.
najlepsa hvala za odgovor.

jaz imam enega od brauna in je zlo dober.pazit moras da ima dobre in kvalitetne keramicne plosce.ja pa preden si zlikam lase dam gor kremo za lase-dove in pa sprej za ravnanje las.mora biti malo zascite ki drugace imas potem cisto suhe lase.lp

Mene pa zanima KJE v tujini-bolj točno v Trstu, bi lahko kupila GA MA keramični likalnik, ki je baje najboljši. Vem, da se pri nas dobi v frizerskih salonih, jaz pa bi ga rada kupila v Italiji mogoče za malenkost ceneje, ker si tako dragega kot je tu težko privoščim. Torej, kje v Trstu?
Najlepša hvala za odgovor, če si ga boste upali napisati.(saj vem, da vam to predstavlja ”konkurenco”. …

Nisem prepričana, da je karkoli frizerskega v tujini ceneje, ker že tako iz EU pritiskajo na naše zastopnike zaradi cen, zaradi uskladitve cen
. Za likalnik natančno ne vem, ampak mislim, da je prav tako. V Trst smo hodili včasih, sedaj pa so ga zasedli Kitajčki:-)
lp alenka

BaByliss ima voljo vrsto likalnikov za lase, ki zelo dobro zravnajo lase in so cenovno ugodni, največjo izbiro imajo v Merkurju

kaj pa mislite o remingtonu k nej bi biu ful popularen?? js sm mela od rovente pa se je prou hitr pokvaru pa tut dost drag je biu. a te vaši likalniki k jih omenjate lase zdrzijo ravne tut na vlagi al pa vetru?lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close