Najdi forum

BIODROGA

Zdravo!

Mene pa zanima,kakšne izkušnje imate s kozmetiko Biodroga-predvsem s pudri.Doma imam namreč 2 pudra drugih znamk (skupaj stala 18.ooosit!) a mi noben od njiju ne odgovarja-ne po teksturi ne po barvi.

Danes sem “testirala” puder od Biodroge pa se mi je barvno zdel kar pravi-problem je le,ker ga nisem uspela videti na dnevni svetlobi tako da nisem 100% če bo v redu.

Imam suho kožo,na tem pudru pa je pisalo da je za vse tipe.V kolikor sem ga sprobala se mi je zdel super,zelo lepo mazljiv in je dal lep naraven videz.Pa me vseeno nekaj moti saj nikoli ne vem,če so ti pudri primerni zame.Stara sem 21 let,večina pudrov(na splošno),ki so za suho kožo,pa so namenjeni ženskim v bolj zrelih letih.

A lahko potem taka sestava pudra škodi moji koži saj še nisem “stara”.

Pozdravljena,

če vam odgovarja Biodrogin puder vam svetujem uporabo le-tega.

Res je, da je zrela koža bolj suha, kar pa ne pomeni, da so vsi vlažilni pudri namenjeni le zrelim kožam.

V primeru, da je Biodrogin puder le za suh tip kože in je vaša koža suha vam ga priporočam.

Po navadi je na pudrih navedeno, če so namenjeni tudi zreli koži.

Lp Nada

Najlepša hvala za odgovor.

Sem kupila tega od Biodroge in sem zaenkrat kar zadovoljna!

Lp,
firbchna

Pozdravljeni!

Mene pa samo zanima, kje se da kupiti puder biodroga (teint liquid Make up -smooth and silky). Puder sem kupovala v Btc-ju in ker so drogerijo zaprli, ga nikjer več ne najdem.

Hvala za odgovor,

Lp, Martina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close