Kavitacija
Seveda, če boste nadaljevala z zdravim načinom življenja, se vam ne more nabrati nazaj!
Če pa ne bo šlo tako strogo po navodilih , pa se ne obremenjevati, pa kdaj pa kdaj ponovite obisk terapije za vzdrževanje!
Pravkar sem bila na posvetu za odpravo glede mojega šlaufka in celulita.
Kozmetičarka mi je priporočila 4xkavitacijo v kombinaciji z velo + 4x samo velo.
Malo oklevam, ker cena ni majhna, po drugi strani pa se mi zdi, da je zadnji čas da nekaj storim zase (emšo, itd).
Kil nima preveč, službo imam seveda sedečo, rekreacija 2x tedensko ni dovolj, leta pa seveda delajo svoje.
Prosim za izkušnje s kavitacijo in velo – ali res deluje, kakšno je izboljšanje in koliko časa drži?
evo še enkrat mene.
jaz sem sedaj naredila 2x kavitacijo 30 minut, zunanja in zadnja stran stegen, kjer je najbolj problematično, se pa tudi veliko gibam in dokaj zdravo jem. Zelo sem zadovoljna, več kot to, končno se počutim dobro v svoji koži!!! Jaz res priporočam, edino kar me skrbi je ali je zadeva res trajna če se ne zrediš.
Tudi sama sem se bala reskirati in sem enako kot ti buši razmišljala…tudi jaz imam sedeče delo,sicer idealno težo in se povprečno 2-3 x teden rekreiram, emšo in nosečnost pa sta pustila svoje. Vsako poletje mi je na morju res hudo ko mi fant reče da je čas da kaj naredim za svoje noge-rito, res mi je hudo ker sicer skrbim za svojo postavo, a tam je očitno moja šibka točka.
Imam pa še eno težavo-premajhne prsi in si zato še dodatnega hujšanja ne morem privošiti, ker gre prvo tam dol (hruškasta postava), pri meni je prišla v poštev le lokacijska redukcija teže, se pravi liposukcija, za katero bi se pa verjetno nikoli ne bi odločila, ker se preveč bojim operacij.
Tako razpisala sem se, bom pa zagotovo še poročala. Namen imam naredit še 2 kavitaciji, čeprav sem z rezultati že zdaj zadovoljna in če ostane kot je podpišem takoj!
Kot pri vsaki terapiji, s časoma in pregrehi se vam lahko zopet nabere na problematičnih predelih, kjer se vam že gensko najhitreje nabira!
Tako , da lahko po potrebi vzdržujete, oziroma se res zelo pazite!
Ta terapija je zelo močna in zahteva zdravo telo,zato bi pa morda bilo zelo dobro, da bi pred prvo terapijo prišla z mamo , da skupaj izpolneta obrazec(kontraindikacij) ,za vašo zaščito zdravja!
LP!
jaz sem zelo razočarana…
bila sem 2x po eno uro (majo isti aparat (od Iskre) kot ga navajate vi, Petra ), delajo maksimalno + ura limfne drenaže…
poleg tega sem zelo aktivna – vsak dan 1 uro teka in še kaj, pijem dovolj vode… pa se nikjer nič ne pozna… in potem me kozmetičarka preprečuje, da moram še večkrat priti… zakaj? da bom še več dnarja stran zmetala???
maščobe pa imam kar nekaj – nisem debela, nisem suha… mam pa kar lepo “obložene” boke in jahalne hlače… skratka – naj bi bila idealna za kavitacijo… ampak… ne vem… totalno sem jezna, da sem bila SPET naivna in vrgla stran lep znesek denarja, ki bi lahko uporabila za veliko boljše stvari
lp
takoj po prvem tretmaju sem imela obseg okoli trebuha 3 cm, okoli vsake bedre pa 1 cm manjši, čeprav ne vem, ali je merila točno tam kot pred posegom… recimo, da je…
Potem sem šla takoj teč in še malo telovadit (vse skupaj pribl. 1,5 ure) in zvečer pred spanjem sem se merila tam, kot vedno, pa je bilo isto kot pred posegom. Tudi naslednje jutro ni bilo nič boljše…
Nato sem šla še 1x. Takrat se nisva merili, ampak meni je doma pokazalo še vedno enako…
Potem pa nisem več hotela it…
Tretirali so mi trebuh in stegna.
Forum je zaprt za komentiranje.