Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Parfum White Diamond

Parfum White Diamond

Kje bi lahko kupila ta parfum? Gledala sem ze v Mulerju, Limoniju….

Lep pozdrav,

Pred letom dni sem iz ZDa dobila za darilo parfum White diamonds od Elizabeth taylor. Bila sem izredno zadovoljna in bi ga izredno rada uporabljala še naprej pa mi je žal zmanjkal in kar je tudi žalostno, ne vem kje ga lahko kupim pri nas.Ne dobim ga v Mullerju itd. Stanujem v Mariboru. Sedaj uporabljam parfum opium. Ali mi kdo lahko pomaga kje bi lahko kupila pri nas parfum white diamonds?
Za odgovor se iskreno zahvaljujem:-)
Lp

Tukaj ga naroči, v 10 dneh ga dobiš po pošti, pa do 15.9.2008 je brez stroškov pošiljanja, torej te 100 ml toaletne vode pride samo 16,28 evra. Za ta denar ga pri nas itak ne dobiš. Jaz vse parfume kupujem tukaj. So pa jasno originali.

Parfumčica, najlepša hvala! Sem ga naročila 100 ml-terskega. Pisalo je stroški pošiljanja okoli 11 evrov, tako da vse skupaj pride okoli 27 evrov, ampak je to je še vseeno neprimerno dosti bolj poceni kot pa npr. parfum opium, ki ga uporabljam sedaj, ta pa stane 50 ml 70 evrov. Mogoče pa nisem kaj prav kliknila, ko sem ga naročevalam glede naročila? Veš, prvič naročam nekaj preko interneta in še v angleščini je naročilo. No, sedaj pa čakam, da go dobim. Še enkrat HVALA!

Lp, Marina

Joj, škoda, Marina, da se nisi pred nakupom oglasila – bi prišparala tistih 11,50 evrov za poštnino. Imeti moraš kodo kupona, ki jo vpišeš pri naročilu in potem ti izbriše poštnino.

50 ml Opium stane zdaj 40,17 – 100 ml pa 52,82 evra, kar je veliko ceneje kot pri nas:

če boš do vključno ponedeljka še kaj naročala, vpiši pod polje “coupon”
besedo free, pa ti bo zbrisalo poštnino.

Jaz tu kupujem parfume že leta in doslej je bilo vse v redu, pa mnogo, mnogo ceneje kot pri nas, kljub temu, da so vsi originali.

Parfumčica, škoda res za teh 11 evrov. No, pa če drugače gledam sem vseeno zadovoljna, plačala bom okoli 27 evrov in bom dobila parfum, ki si ga resnično tako zelo želim, kar pa je še vseeno poceni, če gledam na cene parfumov, ki so v naših drogerijah. Ja, tudi opium parfum je tu cenejši. Jaz sem dala v Mullerju za 50 ml 70 evrov. Tukaj pa je 100 ml okoli 52 evrov. Resnično se tukaj izplača Kupovati parfume. Kaj ta popust brez poštnine velja samo do 15.9.2008 potem pa več ne? Zanima me še ali ti potem znesek odtrgajo od kreditne kartice, katero sem navedla (MasterCard) in v kolikšnem času od nakupa ti ga odtrgajo iz kartice? Ali moraš mogoče še kaj plačati, ko ti poštar parfum dostavi na dom? Veš prvič kupujem na tak način pa sem nevedna glede tega. Za odgovor se ti prijazno zahvaljujem.

Lp, Marina

Tale popust brez poštnine je veljal zdajle dobra dva meseca, zdaj so ga podaljšali še do 15.9. Mogoče ga bodo še kaj podaljšali.

Fino je, če ni poštnine, ker si potem lahko privoščiš dražji parfum, če ne moraš upoštevati še teh 11,50 evrov. Ko pride stvar na carinsko pošto, jo odprejo in si ogledajo račun, ki je priložen. Zdaj če je račun nad 30 dolarji, potem včasih zaračunajo 20% DDV in odpiralnino, to pride tam okoli 10 evrov. Ampak jaz imam kar srečo, in v 90% ne plačam nič (tudi če je malo čez limit), mi kar poštar prinese.

Američani znesek takoj rezervirajo na tvojem Master Cardu, plačaš pa takrat ko običajno plačaš še ostalo, kar si porabila v tistem mesecu na kartici.
Takoj ko naročiš, dobiš na mail sporočilo, da so dobili tvoje naročilo. Če imaš npr. Klik od NLB lahko takoj pogledaš, če so si že rezervirali denar za parfum. Čez kakšen dan dobiš na mail obvestilo, da so stvar poslali. Potem ponavadi kar hitro pride. Včasih že po 7 dneh, sicer pa najkasneje v 14 dneh. Kadar so kaki prazniki, lahko traja malo dalj, ker imajo pač veliko naročil, ampak pride pa vedno. Pa včasi kakega parfuma zmanjka in je treba ene dva dni dalj počakati, da zalogo obnovijo. Jaz sem zelo zadovoljna z njimi, pa še prijazni so in takoj odgovorijo, če jih kaj vprašaš po mailu.
Sporoči, če bo v redu prišlo. Če pa bo kakšen problem, pa povej, bova skupaj rešili – pa saj ne bo!
Lepo se imej!

Parfumčica, malo me že skrbi, ker še vedno nisem dobila parfuma. Ne vem kje bi se lahko kaj zalomilo? Naročila sem ga v četrtek, 11.9. zgodaj zjutraj, danes pa je že 27.9., se pravi minilo je okoli 16-17 dni od dneva naročila. Pisala sem na Frangancex in so mi odgovorili, da so poslali DHL prioritetno še isti dan, to je 11.9. in da ponavadi traja pošiljanje paketa v Slovenijo 12-15 delovnih dni. Tudi na svojo pošto sem klicala in paketa tam ni ter so mi rekli, da bi paket že moral priti. Frangancex pa mi je že odtegnil znesek od kartice, štiri dni od dneva naročila, sem preverila na bankanetu. Malo še moram počakati, drugega mi ne preostane, drug teden bi pa res moral prispeti.
P.S. Parfumi so na Fragnancexu res cenejši, edino, sem malo preverila v Mullerju in Limoniju glede cene Chanela #5 je pri nas malo cenejši (Cnanel #5 stane v Mullerju 50 ml toaletni 58,99 €, 100 ml toaletni 83,99 €, pravi parfum 50 ml 71,90 € in 100 ml pravi parfum 102,99 €, na Fragnancexu je za nekaj evrov dražji in imajo samo 50 ml-trskega na zalogi).

Lp, Marina

Nič ne skrbi Marina, ta teden mora priti. Tudi jaz sem 11.9. naročila svoj parfum, pa ga tudi še ni. Največkrat pride v roku 10-14 dni, včasih se pa zakasni, kdo ve zakaj. Ampak pride pa vedno. Jaz kupujem tu že mnogo let, pa je vedno prišlo. Je pa res lani enkrat trajalo 21 dni. Pride pa najprej na carinsko pošto, šele potem na tvojo pošto. Verjetno te bo carinska pošta pozvala, da prineseš račun. Jaz natisnem mail z naročilom in grem dvignit na carinsko pošto kar sama. Lahko pa jim pošlješ po faxu in potem čez dva dni pošljejo na tvojo pošto in ti prinese poštar, ki mu še doplačaš ene 10 evrov (ali pa nič, odvisno). Če si iz Ljubljane, ni problema, za ostale kraje pa ne vem, kako je urejeno.
Kar se pa Chanela 5 tiče, je pa res pri nas cenejši. Saj zato pa jaz kupujem zunaj tiste, ki me pridejo ceneje.

Lepo se imej in sporoči, če si dobila. Tudi jaz že komaj čakam, da dobim mojega.

Marina, ravnokar sem dobila svoj parfum, tako da ga moraš dobiti tudi ti, ker je bil sigurno v isti pošiljki od 11.9. Tokrat mi ga je prinesel kar poštar, nič ni bilo treba plačati dodatnih dajatev, je pa res bil znesek v okviru limita. Tokrat je trajalo malo dalj, ne vem zakaj, sicer traja pol manj časa, da pride. Sporoči, če si dobila.

Hojla!

Parfumčica mene pa skrbi,ker moram dati mojo številko kartice. Če bi bilo po povzetju bi že naročila. Kaj meniš glede tega? Kakšen pa je limit? Jaz bi naričila do 1oo EUR. LP

Parfumčica, jaz sem moj parfum tudi danes (1.10.08) dobila, mi je prinesel poštar in nič nisem rabila doplačat. Hvala ti še enkrat, da si mi pomagala. Še bom kupovala tukaj, ko bom spet kaj rabila:-)

Lepo se imej in lep pozdrav,Marina

Me veseli Marina, da je bilo vse OK. Če te zanima mogoče, podaljšali so pošiljanje brez plačila poštnine še do 15.10.

Alenka, to da moraš dat številko kartice, naj te ne skrbi, ker je zaščitena stran. Jaz že leta kupujem tukaj (že več kot 30 x sem), pa ni nič narobe. Limita ni nobenega, kar se USA tiče, je pa pri nas na carini, ker je dovoljeno naenkrat kupiti samo določeno količino parfuma ali toaletne vode, zato jaz vsako stvar naročim posebej, tudi dajatev potem ni, če ne pa plačaš ene 20%. Zdaj imaš ugoden nakup še do 15.10. ker ne plačaš stroškov poštnine in prihraniš ene 10,60 €, plačaš samo parfum. Moraš pa obvezno v polje “coupon” vpisati besedo FREE, če to pozabiš, ti pa zaračunajo.

Hojla!
Hvala ti parfumčica za informacijo. Sedaj grem pa v akcijo in se še oglasim.
LP

Parfumčica, jaz sem si danes naročila še enkrat parfum White Diamonds od Elizabeth Taylor 100 ml za 16.84 evrov. Namreč meni je Fragnancex po e-mailu tudi poslal, da velja FREE coupon do 10.oktobra in ne do 15. oktobra, kot si mi ti napisala in še do sedaj nič nisem dobila, da bi še kaj podaljšali. Dobila sem samo neko sporočilo glede nekega 10 % popusta nad 59 dolarji nakupa, vsaj tako sem jaz to razumela. Tako, da je verjetno še samo dva dni čas za naročilo brez stroškov pošiljanja. Kdo ve, mogoče pa še bodo spet kaj podaljšali. Sedaj pa sem vnesla v polje “coupon” FREE, da ga nisem spet tako polomila kot zadnjič.

Pozdravček, Marina

Imaš prav, zastonj pošiljanje je do 10. oktobra, sem prehitro pogledala. Popust 10% je pa za vse nakupe, tisto nad 59$ pa velja za poštnino po USA.
Ampak 10% popust se ti splača uporabiti samo takrat, ko ni drugih popustov, saj sedaj pri tvojih 16,84€ bi bilo to samo 1,68.
Do 10. oktobra se splača izkoristiti brezplačno pošiljanje. Če si vnesla v polje besedo “free” je v redu, ampak ali si potem spodaj tudi pritisnila gumb “Apply”? Če ga nisi (jaz sem ga enkrat v silnem navdušenju pozabila), potem ne bo nič in se ti bo poštnina obračunala. Sicer si pa najbrž že v obračunu na desni videla, če je poštnina 0,00?

Pri meni n.pr. to izgleda takole (imam vedno še 2% popusta kot pogost kupec):

Subtotal: €20.18
Loyalty Rewards: – € 0.40
Shipping: Free
Order Total: €19.77

Upam, da si vse prav naredila in da boš kmalu dobila. Tudi jaz sem dva dni nazaj še nekaj naročila in so me že obvestili, da so odposlali, zdaj pa čakam. Mogoče bo tokrat kaj hitreje prišlo.

Lepo se imej! Sporoči, če bo vse OK.

Parfumčica, jaz nisem stisnila “applay”, ampak mi na naročilu piše takole:

Your order summary:
Subtotal: eur 16.84
Shipping: eur 0.00
Tax: eur 0,00
Total: eur 16.84

So mi že poslali obvestilo, da je pošiljka že napoti. Upam, da sem sedaj prav naredila glede poštnine.

Lp, Marina

No, potem je pa vse v redu, ampak drugič za vsak slučaj vseeno klikni tudi na Apply, da bo čist ziher, ker meni enkrat ni prijelo brez.

Lep dan ti želim!

Hojla!

Parfumčica jaz pa bi te rada vprašala, ker je zame prvič, ali moram jaz kam klicati ali pa dobim paket na dom. Pisali so mi, da je šlo moje naročilo 3.1o.o8. na pot. Kdaj realno lahko pričakujem paket?
Hvala in lep pozdrav !

Do konca drugega tedna bi morala dobit najkasneje. Oni odpošljejo v 24 urah, vendar pa potem to traja, ker roba ne gre direkt iz Amerike v Slovenijo, ampak vmes večkrat prekladajo razni prevozniki sem in tja, pa preko carin gre, tako, da kar traja. Včasih je prišlo v 10 – 12 dneh, zadnje čase pa traja malo dalj. Saj sami pravijo, da traja dobava v Slovenijo od 15 do 18 DELOVNIH dni (brez sobot in nedelj), pa zdaj izračunaj. Pride pa vedno. Tudi jaz zdaj čakam na njihovo pošiljko, najbrž jo bova dobili skupaj. Te bo pošta obvestila, ko pride paketek, ne skrbi.

Hojla !
Obila, vendar sem morala plačati 16 EUR DDV carini. Kako vam rata, da je brez DDV?
LP

Odvisno koliko in kaj si kupila.
Če je vrednost kupljenega nad 30 $, dostikrat plačaš DDV 20% + odpiralnino carine (ne pa vedno, včasih se jim na carini ne ljubi pisati papirjev za tak mali znesek). Zato jaz kupim vsak parfum posebej in ne več naenkrat. Pa tudi poiščem cenejše parfume od 30 $. Kadar se pa zavestno odločim za dražji parfum, potem pač požrem to dodatno takso, ampak ponavadi je kljub temu cenejši kot pri nas. To si vedno prej izračunam, ali se mi splača ali ne, če ne bi kupila tukaj, ampak dosedaj me je vedno prišlo ceneje iz USA.

Pozdravljena,

Kam si pa mogla iti DDV plačat? Na pošto, carino ali si lahko plačala kar poštarju, ko ti prinese na dom? Namreč, jaz tudi čakam na svoj paket pa me dopoldan ni doma, ko poštar nosi pošto, ker sem v službi, pa bi rada vedela kako to gre. Namreč, zadnjič, ko sem naročila, nisem rabila nič plačati, mi je kar poštar prinesel paket domov, res pa je bil znesek parfuma okoli 22 $. Tudi sedaj, ko čakam na parfum je znesek, manjši od 30 $. Aja, za koliko pa je bila vrednost tvojega nakupa parfuma, ki si ga naročila, da si mogla plačat DDV? Hvala in lep pozdrav.

Hojla!

Ja DDV sem plačala poštarju, ko mi je prinesel paket. Kupila pa sem za 54 EUR. V bodoče bom res kupila kaj cenejšega.
Sem pa vseeno zadovoljna.
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close