Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style dober frizerski salon??

dober frizerski salon??

Pozdravljeni!
Kot večina predstavnic ženskega spola sem tudi jaz ena izmed tistih, ki še kar iščejo in iščejo dober frizerski salon. Torej, kje v Ljubljani, po možnosti nekje za Bežigradom, je kakšen res dober frizerski salon, kjer se posvetijo strankam in jim ne vsiljujejo svojega mnenja? Do zdaj me še nikjer niso poslušali glede želja v celoti – če sem rekla blond, sem na koncu bila svetlo rjava z blond prameni, pa še to ne povsem po pričakovanjih. Trenutno imam svetlo rjave lase z blond prameni, a bi rada prešla na lepo blond barvo podobno temu: http://www.getnoticedhair.com/images/blond-hair-extensions.jpg
Glede na to, da sem pred dvema mesecema dala skozi že beljenje (prej sem bila črnolaska), so moji lasje prišli iz rjave na lepo svetlo barvo, prav tako so mi v zadnjem frizerskem salonu rekli, da imam izredno močne lase glede na to, kako nekaterim postopek beljenja (pa tudi prameni) uniči lase. Rada bi imela enakomerno blond barvo, brez pramenov. Saj prameni praktično še bolj uničijo lase kot samo barva, ni tako?

Hvala za odgovor že vnaprej in lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close