nasvet za likanje
Pozdravljeni!
Čeprav gospod Stevo ne moderira več tega foruma, vseeno pišem in upam, da se bo našel kdo, ki mi bo odgovoril.
Rada bi si kupila likalnik za lase. Malo sem že brskala po tem forumu, prebrala kar je bilo napisano o likanju. Vseeno me zanima: kateri likalnik naj si kupim, kje naj si ga kupim in katere preparate naj uporabljam pred in po likanju. Hvala za vse nasvete!
Pozdravljeni,
Kvalitetni likalniki srednjega cenovnega razreda so BaByliss, Remington….
Pri nakupu bodite pozorni na sledeče podrobnosti, likalne pološče naj bodo keramične ali teflonske, likalnik naj ima temperaturno skalo, tako boste lahko regulirala vročino.
Pred likanjem obvezno uporabljajte zaščitne spreje, ki bodod v laseh zadržali vlago in jih zaščitili pre visokimi temperaturami.
Priporočam vam zanmko Brelil, Keraste,Keune, Gliss Kur.
Lp
Naya
Pozdravljena!
Ker si tudi sama likam lase in sem preizkusila že veliko likalnikov, sem se odločila, da iz lastnih izkušenj napišem, katera znamka likalnika je meni do sedaj najboljša – to je likalnik za lase znamke VidalSasson. Na našem tržišču ni dolgo, je pa iz profesionalne kolekcije in se jih da kupiti tudi v Big Bangu. Cena je ok. 30-40 e, ti novejši so zelo tanki in so na voljo v različnih barvah. Jaz sem svojega kupila lani v Hoferju, ne vedoč kakšen je in ko sem potem brala o tem sem bila pozitivno presenečena, saj je zadeva tudi po recenzijah sodeč zelo kvalitetna, iz izkušenj pa še posebej. Plošče so teflonske-keramične in čez lase drsi brez zatikanja, kar pripomore tudi k bolj zdravim lasem.
Toliko od mene.
Lep dan, Ana.
Forum je zaprt za komentiranje.