Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style samoporjavitvena krema

samoporjavitvena krema

ciao,
toraj zanima me malo več o teh samoporjavitvenih kramah:) bi si malo noge posončila:)
za in proti?
izkušnje?
katere so dobre?

hvala hvala:)

Mene po samoporjavitveni kremi full srbijo noge, sploh, če si jih še pobrijem, tako da sem jih nehala uporabljat in sem zdaj ponosna lastnica belih nog. 😉

sej jaz mam tudi bele….ma mi je smešno, ker po rokah sem pa ful zagorela:D
očitno premalo nosim kratke hlače:)) …..bi rada malo izenačila odtenke:)

Sprobala sem že nešteto krem, sprejev…

Čisto vedno sem lisasta, pa koža začne po nekem času smrdeti. Po enem do dveh tuširanjih gre pa itak vse dol.

Jaz grem zdaj paprkrat v solarij in je mir za poletne tri mesece.

Tudi jaz sem zaključla z uporabo samoporjavitvenih krem. Predvsem zaradi smradu, pa še rumenkasto barvo dobiš. Zdaj sem lepo bela in zgleda da bom še naprej kakor kaže z vremenom to poletje:)

Meni se tud ne da več s tem ukvarjat.
Par let nazaj sem se nekaj mazala, se ne spomnim več, s katerimi kremami (kakšne bolj poceni prav gotovo). Saj je še kar zgledalo. Ampak zdaj imam pa kar bele noge, če komu ni všeč, pa naj ne gleda.

Je čisto vseeno katero vzameš. Bolj pazi na to da namažeš na tanko in raje večkrat….drugače si lahko lisasta… Pa ne rabiš zapravljat denarja za te kreme, ker se nič ne razlikujejo med seboj…no ja le po ceni :)))

Samoporjavitven preparat uporabim vcasih, kupim pa trgovinsko znamko v DM, ampak vedno samo sprej. Zdi se mi, da kreme ne bi mogla razmazat ucinkovito, sprej pa je bolj tekoc in zato boljse mazljiv. Nasprejam celo nogo naenkrat, ne prevec, da je plast zelo tanka in zelo zelo hitro razmazem. Pazim na predele pri kolenih in gleznjih, da ne pretiravam, potem pa si temeljito operem roke.

Jaz kupujem samoporjavitvene kreme od niveje in sem zadovoljna. Mažem si samo po nogah – po rokah dobim od sonca. Pazitit moraš da si namažeš zelo malo in dobro vtreš, to delaš ene tri dni pa se že pozna – pitem pa 2x na teden obnoviš. pazi da si dobro roke umiješ in cele roke če se slučajno dotakaš. Meni zgleda ok.
Prednosti:
– poceni
-lepo
– zdravo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close