Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Urška-poročna obleka

Urška-poročna obleka

Čigavo poročno obleko je nosila Urška? Kje jo je kupila oziroma kdo je je zašil?

Pomoje Urša Drofenik, je bila tudi povabljena na poroko.

Ne, pisalo je, da jo je kupila v enem od poročnih butikov v Ljubljani.

nekje sem zasledila, da jo je kupila v enem izmed ljubljanskih poročnih salonov. so pa vse poznavalke mode, tudi UD, pohvalile njeno obleko, da je lepa, preprosta, nič načičkana, v glavnem zelo primerna za njo.

res je bila zelo lepa.

Meni je bila pa ful dolgočasna, vključno z njeno (vsakdanjo) frizuro. No, saj če dobro pomislim, je to ona….

A ste mogoče zasledile v katerem poročnem salonu?

Urša Drofenik je nardila obleko Janši, Urški pa ne.

Tvoja je bila verjetno zelo lepa. A bi dala gor svojo slikco?

Se kar strinjam – bila je dolgočasna, klišejska. Kot bi jo sneli naravnost s figurice za na poročno torto. In ja – moja je bila lepša, normalno saj sem si jo sama zbrala. Slikce pa ne dam.

Praktično gre za čisto navadno poročno obleko, ki si jo lahko nevesta sposodi v enem od poročnih salonov v Ljubljani.

Mislim, da gre za salon Poročni kotiček ali nekaj takega. Sem bila na poroki, kjer je imela nevesta isto tako in je dala, če se ne motim 500 e za izposojo.

Ker zagotovo verjamem modnim kritikom bolj kot tebi in ker sama to vem: preprostost je elegantna. Seveda pa tega ne zmore vsaka, ki je raje očičkana.
Vsakomur svoje, seveda.

Obleka sama mogoče, celostna podoba pa zagotovo ne.

obleka je bla men čist ok, elegantna in preprosta. všeč mi je bil tudi šopek. ampak čevlji – joj, ti so mi bli pa čist mimo…

Okusi so različni. Meni je bila oblekca super,ker je bila preprosta in elegantna. Na živce mi grejo načičkane, dvobarvne, sestavljene, asimetrične. Kkaor za koga torej.

Čevlji so super popestrili celotno podobo, frizura bi lahko bila drugačna, šopek pa tudi ni bil po mojem okusu.

Vsaka, ki šinfa pa naj da svojo slikco gor, da še njo pokomentiramo.

Tvoja je bila verjetno zelo lepa. A bi dala gor svojo slikco?[/quote]

Težko, ker je nimam. In je kot takšne ne bom nikoli imela. Sicer pa ne maram načičkanih oblek ipd., ampak tale obleka, kot Urška kot celota je bila pa naravnost – zeh. Pa tudi frizure ne more imeti kot vsak ponedeljek, no!

Obleka sama mogoče, celostna podoba pa zagotovo ne.[/quote]

Se pravi še nikoli ni bilo v Sloveniji lepše neveste od Urške? Dejmo bit mal realni no. Urška je sicer zelo lepo dekle ampak jaz nisem dol padla od navdušenja nad njeno podobo v soboto. Sem videla že kar nekaj veliko lepših nevest. IMHO

Meni je bila obleka zelo všeč, preprosta, elegantna…tudi frizura, vse se je zlivalo z njo,ki je sama po sebi lepa ženska, nežna…
Zdolgočasene, namrgodene in nikakve ženske pa logično, da morajo imeti načičkano kolikor se da, da ljudje vsaj obleko gledajo.
Urška pač zna in ve, da je manj več…krasna je bila!

Ena mala, se ne morem bolj strinjati s tvojo izjavo, bravo.

Če bi imela frizuro nafrfuleno u amen, pa na obrazu 1 kg make upa, pa na tono nakita, bi pa spet udrihale.

Poleg vsega že napisanega, pa menim, da je bila oblečena tudi okolju primerno, že izbor le-tega vam mora povedati, da se nista šla kiča in blišča, ampak nekaj bolj preprostega.

Mah, škoda besed…..

Meni je bila Urška lepa, in tudi obleka je prelepa, točno tako bi imela tudi jaz. Urška je perprosto, nenakičeno in nenafrfuleno dekle.
Bravo Urška.

Rating raste, glede na odgovore mon-ovk! Pazimo se naslednjih volitev!

Kar se mene tiče, je moj odgovor čisto ˝apolitičen˝, ker me politika ne zanima oz. ne prepriča (vsak poskrbi zase, ko je na položaju, za nas ta male se jim ….), žal, tako razmišljam, verjento napačno, ampak kaj čem.

Moje mnenje izraža moj okus, moje ˝modno˝ videnje obleke oz. kombinacija obleke, priložnosti, okolja,…. v katerm sta se poročila moški in ženska (pa naj sta to Janez in Urška, ali pa Francel pa Matilda xy).

Zakaj za boga človek več ne sme povedati, da mu določene stvari niso bile všeč? Meni je bila sicer Urška lepa nevesta, lepa obleka, taka preprosta kot je meni všeč, šopek je bil krasen … a vsak ima svoj okus! Če nekdo napiše, da mu obleka ni bila všeč, ali da je imela dolgočasno frizuro, pa naj!

A to je sedaj novi šport obtoževati druge, da so fovšni, ker ne tulijo v isti rog????

Tako piše!!!

A lepše (neveste) od Urške bilo ni nobene …

http://www.rtvslo.si/zabava/moda/a-lepse-neveste-od-urske-bilo-ni-nobene/206887

Totalna patetika!

Obleka ji je bila prevelika v prsnem delu, drugače solidna, frizura bi lahko bila boljša ja.

Prevelika v prsnem delu? Prsni del je bil popolnoma prazen. V prostoru, namenjenemu za oprsje, je ona okoli prenašala zrak. In to se, če dobro pogledate, lepo vidi.

To je res, sicer je bila pa zelo lepa nevesta, naravna in elegantna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close