Urška-poročna obleka
Okusi so različni. Meni je bila oblekca super,ker je bila preprosta in elegantna. Na živce mi grejo načičkane, dvobarvne, sestavljene, asimetrične. Kkaor za koga torej.
Čevlji so super popestrili celotno podobo, frizura bi lahko bila drugačna, šopek pa tudi ni bil po mojem okusu.
Vsaka, ki šinfa pa naj da svojo slikco gor, da še njo pokomentiramo.
Meni je bila obleka zelo všeč, preprosta, elegantna…tudi frizura, vse se je zlivalo z njo,ki je sama po sebi lepa ženska, nežna…
Zdolgočasene, namrgodene in nikakve ženske pa logično, da morajo imeti načičkano kolikor se da, da ljudje vsaj obleko gledajo.
Urška pač zna in ve, da je manj več…krasna je bila!
Ena mala, se ne morem bolj strinjati s tvojo izjavo, bravo.
Če bi imela frizuro nafrfuleno u amen, pa na obrazu 1 kg make upa, pa na tono nakita, bi pa spet udrihale.
Poleg vsega že napisanega, pa menim, da je bila oblečena tudi okolju primerno, že izbor le-tega vam mora povedati, da se nista šla kiča in blišča, ampak nekaj bolj preprostega.
Mah, škoda besed…..
Kar se mene tiče, je moj odgovor čisto ˝apolitičen˝, ker me politika ne zanima oz. ne prepriča (vsak poskrbi zase, ko je na položaju, za nas ta male se jim ….), žal, tako razmišljam, verjento napačno, ampak kaj čem.
Moje mnenje izraža moj okus, moje ˝modno˝ videnje obleke oz. kombinacija obleke, priložnosti, okolja,…. v katerm sta se poročila moški in ženska (pa naj sta to Janez in Urška, ali pa Francel pa Matilda xy).
Zakaj za boga človek več ne sme povedati, da mu določene stvari niso bile všeč? Meni je bila sicer Urška lepa nevesta, lepa obleka, taka preprosta kot je meni všeč, šopek je bil krasen … a vsak ima svoj okus! Če nekdo napiše, da mu obleka ni bila všeč, ali da je imela dolgočasno frizuro, pa naj!
A to je sedaj novi šport obtoževati druge, da so fovšni, ker ne tulijo v isti rog????
Tako piše!!!
A lepše (neveste) od Urške bilo ni nobene …
http://www.rtvslo.si/zabava/moda/a-lepse-neveste-od-urske-bilo-ni-nobene/206887
Totalna patetika!
Forum je zaprt za komentiranje.