Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style srbenje nog po britju

srbenje nog po britju

pozdravljeni,

Prosim,če mi lahko svetujete s čim si naj umilim srbenje nog po britju?
Noge si brijem že dalj časa vendar do sedaj še nisem imela takšnih problemov.Po britju se mi namreč pojavijo majhne rdeče pikice,ki zelo srbijo in pečejo.Večkrat si jih namažem z olivnim oljem vendar nič ne pomaga.Sedaj pa so se mi začele pojavljati pod pazduhu,ki pa tudi zelo srbijo,vendar me ne peče toliko kot na nogah.Na nogam imam namreč zelo trde dlake,brijem si jih na tri dni,vendar me je vedno tako neprijetno že ko si jih ubrijem.Ko vsaj ta srbečica ne bi bila prisotna,spoh ne morem nositi kratkih hlač,ko imam noge vse pikaste in si jih kr naprej praskam.
S čim naj odpravim to neprijetno zgago,ali bi bilo bolje da bi šla na depilacijo nog,in se mi to nebi več ponavljalo.
Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem,lp

Obvezno morate nekaj spremeniti, da ugotovimo kaj vam ne paše!
Po depilaciji in britju velja pravilo , da se na to mesto ne maže 24ur ničesar, in se umiva samo z vodo in po potrebi nanese beby puder za pomiritev!Drugi dan , pa se uporabi za rdeče pikice, če nastenejo bepanten plus!Šele po dveh dneh začnite z uporabo negovalnih proizvodov!
Lahko pa pridete v salon, saj veliko strank, se s tem reši zapletov ,ki nastejejo po britju doma!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close