Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style A si je ktera pobelila dlake?

A si je ktera pobelila dlake?

Nad ustnico imam precej mocne in crne dlake. Danes sem si jih pobelila, sedaj so mehkejse in rahlo rjave. Jutri vajo ponovim, da bodo bele. Kako dolgo to drzi? Imam tisto kremo iz lekarne, s praskom.

najbrž, dokler ni narasteka:(

Nočem biti pametna, ampak zakaj si jih pa rajši kar ne populiš? jaz imam tudi kar nekaj dlak in si jih populim s tistimi trakovi za po obrazu od weet. In sem zadovoljna.

Ma ja, obvezno si jih populi! Zadnjic sem videla po tv naso ministrico za obrambo, ki ima tudi ta problem za dlakami pod nosom – je imela pobeljene in je zgledalo kot da je od mleka al pa od sladoleda okrog ust:-)
Resno, jaz tudi uparabljam veet in minimalno zaboli, drzi pa vsaj 3 tedne, poleg tega je s casoma vedno manj dlacic.

Kaj pa meni svetujete, ki sem ene štirikrat v življenju probala dat dlake dol s temi trakci, tudi kozmetičarka mi jih je že, pa se mi vedno vname in koža polna mozoljčkov? Kaj naredit?

zate mozoljčki pa ti svetujem eno odlično kozmetičarko in ne kr neki in tega ne bo in še opozori jo, da imaš občultjivo kožo!

Ženske, ki si pobelijo temne in močne dlake nad ustnico, potem nimajo več temnih brčic, imajo pa zato bele brčice – in niti niso kaj dosti manj opazne. Če je res hudo, ven z njimi.

Pomaga pri vnetju, če takoj namažeš z ognjičevo kremo.

Laser ?

Živi in pusti živeti

Spremenit spol?

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close