prhljaj
Pred kratkim sem postrigla svoje dolge lase, ker sem imela od pogostega delanja blond pramenov že čisto uničene lase-suhe, tanke, razcufane in razcepljene konice.
Ker sem imela tega dovolj in sem si zaželela total spremembo sem se ostrigla na 2 cm.Sedaj pa uporabljam vsak dan kar dost gela za lase in se mi je pojavil prhljaj.Lasišče me tako srbi,da je včasih kar neznosno in ko se tako praskam, od mene okrog in okrog glave letijo “opilki”.
Zanima me kako in s čim bi lahko ta prhljaj učinkovito odpravla.Ali obstajajo kakšni geli za lase, ki niso tako agresivni za lasišče.
Prosim, če mi lahko kdo, ki ima oz. je imel te težave, svetuje.
LP
Heii serenada.
Jaz ti ne morem ravno pomagati ker se ne poznam na te stvari.
Vendar imam tudi jaz slabo izkušnjo s prhljajem. Nič mi ne pomaga.
Ravno prej se našla članek, ki bi nama morda lahko pomagal. Preberi si ga in mogoče boš tukaj našla rešitev zase:
http://www.dm-drogeriemarkt.si/novica.php?id=2597
Lp, Vida
Pozdravljena Serenada.
Predpostavlajm, da je vaše lasišče občutljivega tipa.
Poiskusite gele, ki ne vsebujejo alkoholov, ti so manj agresivni in lasišča ne izsušijo.
Z uporabo gela ne pretiravajte, nanašajte ga na konice las tako, da ne pride v direkten stik z lasiščem.
Vsekakor naredite pavzo, lasišče naj se umiri in zadiha,kupite kvaliteten šapon proti prhljaju.
Dodala bi samo še to, da dobro postrižene fizure ni potrebno pretirano oblikovati 😉
Lep dan vam želim.
Naya
Forum je zaprt za komentiranje.