Najdi forum

kavitacija

Bila sem na posvetu v kozmetičnem salonu glede kavitacije in gospa mi je rekla, da je potrebno cca 2 do 3 mesece nositi kompresijske nogavice, drugače ostane vse ohlapno. Zanima me, ali je to res? Na starševskem čveku mi je ena gospa, ki je bila na terapijah, rekla da to ni res, in da je koža lepo gladka.
Zanima me tudi, ali je učinek kavitacije odvisen od aparata (vidim da eni saloni uporabljajo aparat Iskra, nekateri druge znamke), kateri aparat uporabljate vi? Koliko znaša cena pri vas sedaj, ko ni več akcije?

Pozdravljena!

Vem, da ni lahka odločitev pri poplavi ponudnikov. Pri nas smo se odločili za proizvajalca Iskra medical, ker dela kvalitetne aparate z pravimi nastavki kot so tudi za medecino, pa seveda podpiramo našo proizvodnjo!
Pri nas od meseca februarja imamo veliko strank, katere so naredile terapije kavitacije, in niso potrebovale se nič povijati, saj ni bilo nikoli nikakršnih navodil s strani proizvajalca.
Rezultati pri strankah ,ki so tudi doma se trudile so bili odlični, pri ostalih slabši!
Morate pa vedeti, da če je te maščobe resnično veliko in je koža zelo rastegnjena, bo po terapiji visela.Zato priporočamo kreme in terapije vsporedno, da to zmanjšamo ali preprečimo.Cena ene terapije je 100€!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close