Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style akne pri 40?

akne pri 40?

Se opravičujem, sem prehitro poslala prejšnji post.
Zanima me kaj lahko storim in katero kremo naj uporabljam. Po obrazu se mi spuščajo mozoljčki, selijo se tudi na vrat. Kožo imam čedalje slabšo.Stara bom 40. Take nisem imela v puberteti. Do sedaj sem imela lepo kožo, čisto, zdaj pa ne vem kaj je. Polno mozoljčkov, srbi,kar precej suha koža je. Probala sem že vse kreme od najdražje, pa do najcenejše, pa ni nič boljše. Ima katera kakšen nasvet kakšno kremo naj uporabljam?

Morda gre za hormonske težave in boš potrebovala še kakšen strokovn nasvet dermatologa, za samo nego kože pa prisegam na Artisty linijo.
Imela sem veliko kre, drage, poceni, za otroke, za občutljivo kožo, posebne profesionalne in ne vem kaj vse še. Ampak res ni mi nič pomagalo.

Za te kreme sem izvedela preko prijateljice, ki mi jih je potem posodila, da sem jij sprobala. Ne morem rečt, da je bilo vse samo v kremi, res je tudi, da sem takrat dobila željo, da si kožo rešim, pa naj stane kolikor hoče in sm pridno vsak večer in vsako jutro čistila obraz, nanesla tonik in kremo.
Večkrat sem uporabila tudi masko za globinsko čiščenje in sredstvo za nečiste predele kože.
V roku 2,3 mesecev je bila koža neprimerno boljša, da sem se znebila vseh ostankov in rdečice, ki so bili posledica mozoljev je trajalo še nekoliko dlje. Kasneje sem še izvedela, da je dobro pojačati vnos vitaminov za kožo, predvsem b komleks. Nekaj jih dobiš s hrano, če uživaš premalio teh snovi z dodatki.
Ker vem, koliko truda je potrebno, da si urediš problematično kožo ti želim predvsem da boš imela vztrajnost in moč, da se boš lotila problema in delala vse potrebne korake – Pila dovolj čiste vode, redno negovala kožo, vnesla več b vitaminov (obstajajo tudi sitemi t.i. 3kompleks, ki so za kožo, bohte, lase)… in na koncu ti bo uspelo. Kolikor pa vem, je pa vse brez pomena, če gre za zdravstvene težave. V tem primeru boš s pravilno nego samo preprečevala poslabšanja.

........................................... Ne moreš izbrati, kako boš umrl. Ne kdaj. Lahko pa se odločiš, kako boš živel. Zdaj. iz MON

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close