Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Suhi lasje;)

Suhi lasje;)

Zdravo…

Rad bi povedal , da zjutraj ko vstanem imam zelo suhe lase. Čez čas oz dan se zadeva nekoliko izboljša , verjetno zato ker se zmastijo al kaj…

Sm fant in na tem področju nimam kakšnih izkušenj;)…

No zanima me kaj naj uporabljam da bi mogoče kako navlažil lase oz izboljšal strukturo las(zjutraj) … Uporabljam šampon-regenerator od SCHwarzkopfa Gliss Hair repair..

Prosim če mi lahko svetujete kaj na še uporabim , bral sem o nekih maskah za lase in serumih samo nevem katerega naj vzamem ali kaj druzga…

Sem športnik in zato si tudi po 4/5x na teden perem lase in je mogoče to kaj krivo če imam preveč izsušene in ne več tako sijoče …

Lepo prosim za Vaš nasvet!

Lep pozdrav,M

Spoštovani matt.
Očitno imate suhe lase, ker so tenki. Tenki lasje so ponavadi suhi, ker jim primanjkuje vlage, katere je pri povprečnih laseh od 10-15%. Da si zvišate vgo v laseh, pojdite do dobrega frizerja in kupite profesionalno masko za vlaženje las. Maske in šampone iz trgovine ne priporočam, ker se ne morejo primerjati po kvaliteti z profesionalnimi produkti. Vaši lasje bodo veliko bolj vlažni.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

spostovani.

imam dolgem goste in kodraste lase, le da so suhi…karkoli dam gor, je se hujse… zelo bi prosila za nasvet, s cim naj si jih primerno vlazim ( sampon, balzam, maska – znamke) in tudi ce obstaja kak sprej ali fluid, itd…s katerim bi jih vsakodnevno vlazila. zelim si mehkejse lase.

hvala,

Ziva

Jst imam pa problem za razliko od drugih imam stalno suhe lase ze kaki dve leti odkar imam dolge lase. Probal sem ze balzame nivea itd pa nic ne pomaga. Prosim ce mi lahko kakorkoli svetujete.
LP
Hvala.

Zdravo.

Imam dolge lase približno malo čez brado. Dolge lase imam približno ze dve leti in me zelo moti ker imam zelo suhe lase brez leska. Na otip so kot posušena trava, probal sem že razno razne balzame in nič ne pomaga.

Lepo prosim za vaš nasvet.
LP

Ne vem če bi se ravno strinjala, da so suhi lasje ker so tanki. Namreč jaz imam močne in goste lase, ki so tudi zelo suhi in ni preparata, ki bi lahko to zadevo zmehčal. Poskusila sem tudi s frizerskimi preparati (Loreal) in ne pomaga. Vse kar dam na glavo vpije, kot spužva.

Lp

Mubu

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close