Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style nohti – gel ali naliti

nohti – gel ali naliti

zanima me kako ste zadovoljne z njimi in kje ste si jih dale naredit in pa seveda cena. A jih katera dela doma, da ni treba v salon pa še cena je ugodnejša.
lp

jaz prisegam na gelirane. Sem kakih 5 let hodla v salon, zdaj pa nimam več ne časa ne volje, pa si jih delam sama doma (po tolkem času ugotoviš, da to sploh ni problem). Delam pa jih samo zase 🙂

ti pa bi lahko povedala, od kod si, da bi ti kdo znal svetovat.

Naravni pa je. So najlepši!

Hruška, kje pa dobiš material in kako potem sušiš gel? Ali imaš lučko ??

Sama namreč hodim vsak mesec v salon, pa se mi zdi res veliko dati vsak mesec 30€ za nohte. Naravni se mi žal zelo hitro zlomijo, sem poskusila že z vsem mogočim. Sedaj imam svoje nohte, čez pa gel da se ne zlomijo in edino to deluje pri meni.

živjo tut js delam nohtke doma. cena 25€
bežigrad oz. rastavišče

Pozdravljene!

Če koga morda katero zanima in bi si delala nohte sama doma:
Smo novonastalo podjetje s spletno prodajo materialov za izdelovanje geliranih nohtov in nohtov iz akrila. V spletni trgovini najdete pestro izbiro izdelkov za nail art, kot tudi lasne vstavke – čope v vseh barvah las.
Spletna trgovina se nahaja na linku:
http://www.nohti-gel.com, na vsa vaša vprašanja pa smo dosegljivi na mailu: info@nohti-gel.com
Če se odločite za nakup, smo vam tudi po nakupu vseskozi dosegljivi za pomoč in svetovanje pri izdelovanju nohtov.
Lepotni in nohtni center
031/730-263

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close