Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Dlake na bradi in po vratu

Dlake na bradi in po vratu

Lepo pozdravljeni vsi skupaj!

Zanima me ali ima katere podoben problem in kako se ga je lotila: na bradi in po vratu(ne po celem samo spodaj pod brado) imam precej dlak. Te niso črne ampak bolj bele, svetle. Moti me predvsem to ker so tako goste in so prav zaradi tega tudi dokaj vidne. Zanima pa me ali si te dlake lahko doma podepiliram? In ali če si jih, se bodo stanjšale oz. bodo manj vidne?

Hvala za odgovore,

Simona

Po iskušnjah vam ne bi svetovala, da kar koli delate sama doma.Kajti že velikokrat so mi stranke potarnale, da po nekem času odstranjevanja doma , imajo čedalje več dlak, dlake se vraščajo, dobile so razne ispuščaje…Predvidevam , da so nekaj narobe počele, napačna depilacije, v napačno smer, dlake so se potrgale, prišlo je do infekcij…
Pridite v salon, da vam s profesionalnim voskom s korenino odstranimo ta močen in moteč puh, pravilno zaključimo in pomirimo kožo.To vam bo vzelo 10 minut in 10 €,za vsak slučaj , da ne bi imela na obrazu kakršnih koli problemov!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close