Nega obraza in dekolteja
Stara sem 36 let in zadnje čase opažam, da so se mi na obrazu pojavile izrazite gube okoli ust, tud na čelu. Uporabljam dnevno kremo Clinique superdefense SPF 25, ponoči pa po čiščenju seveda nanesem od Annemarie Borlind Pura soft Q10, anti falten creme.
Glede na to, da sem bila pri kozmetičaki pred 5 leti (nimam problematične kože) sprašujem za nasvet glede kemičnega pilinga oziroma kaj mi svetujete, kateri tretma naj pri naslednjem obisku kozmetičarke opravim.
NAJLEPŠA HVALA ZA ODGOVOR GA. PETRA
Pozdravljena!
Sama bi vam namesto kem. peelinga svetovala mikrodermoabrazijo, saj je bolj lokalna, pa še to samo enkrat.Saj pri gubicah ne smeve pretiravat.Nato če zmorete bi svetovala dobro terapijo neg(po sistemu ORO).
To je 5 neg po eno na teden, pri kateri dobite kremo za obraz in okoli oči za domov in je cena 600€!(pri teh negah lahko naredive tudi manj, ali pa vsaj eno, da se prepričate da deluje!
Če pa vam je predrago, vam bi svetovala koncentriran negovalni serum proti gubam za domačo nego!Tako bi čim prej delovale in ustavile, ter umilile proses staranja, ki vas je ne hitro napadel!
Lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.