Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Vprašanje za gospo Petro Ivančič

Vprašanje za gospo Petro Ivančič

Pozdravljeni,

imam vprašanje, ki se vam bo mogoče zdelo sprva precej drugačno. Zanima me namreč, če bi lahko s pomočjo prave tehnike (in seveda pravilno izbrane barve) vtetovirali majhne pikice na podorčju pleše, da bi mogoče od daleč delovalo, kot da je oseba ‘pobrita’? Vem, da je odvisno od površine, odtenka, ampak kakšno je vaše mnenje, bi končni izdelek lahko deloval prepričljivo?

Ideja se mi je porodila, ko sem videl te slike:

Pred tetovažo
http://www.smudge-free.co.uk/images/stories/site_images/male7.jpg
Po tetovaži
http://www.smudge-free.co.uk/images/stories/site_images/male8.jpg

Hvala za odgovor

Resnično tega še nisem poskusila, da bi zagotovo trdila.
Menim, pa da ni slaba ideja, in glede na to , da na tak način gostim obrvi in so rezultati zelo naravni, bi lahko , če bil bili še vi zato , to lahko poskusili.Ker so to naravna barvila, barve las in obrvi, katere po 3h do 5h letih zbledijo, ni velikega tveganja.Lahko na začetku poskusiva na majhnem delčku lasišča in če vam bo všeč, narediva do konca!

Lep pozdrav!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Hvala za odgovor… imam par vprašanj:
– ko začnejo zadeve bledeti, se barva razpaca?
– ste mnenja, da bi lahko izpadlo realno, če bi tetovirali samo majhne pikice in ali obstaja tako ozka igla, da bi lahko simulirala lasni mešiček?
– ko bi zadeva začela bledet, bi izgubila ostrino in bi se pikice ‘razpacale’?
– ko zadeva dokončno zbledi, ostanejo še kakšni fleki ali je res izgine čisto in popolnoma?
– se te začasne tetovaže na začetku isto vzdržuje kot prave tetovaže? (torej, nič izpostavljanja soncu, mazanje predela, ki je bil tetoviran ipd.)?

Posebej me skrbi, ker teh reči kot pravite še niste delali in verjamem, da je malo ljudi (če je sploh kdo) v Sloveniji, ki je to izvajal… ampak če bi šlo za začasno reč, potem ni hujšega.

Hvala za odgovore

Pozdravljen!

Ta temptoo bledi lepo , naravno izgineva pigment, saj ga limfa razgradi
s časoma in zgleda kot bi barva izgubljala na intenzivnosti.Na izglad se pa NE spremeni, polnoma nič !
(edino kar pa ne morem zagotovo zatrditije, da bo sploh zbledel)
Ne vem zakaj na telesu različno prime, nekatere stranke prihajalo vsake 2 leti na korekcijo, da barvo osvežim in je izdelek bolj viden.Nekatere pa imajo že 7 in več let in isti kot prvi dan!To delam že vač kot 10 let, z istimi barvami in iglami(ki so 1mm debeline),pa različno prime!Morda bi to vam prišlo še prav, saj z leti nimamo več, oziroma manj las in tako bi lahko samo dopolnevala, če bi bilo to potrebno!
vzdrževanje te tetovaže je 8 dni mazanje s bepanten plisom in seveda brez sonca, solarija in bazenov!
Predlagam, da na majhnem področju poskusiva, kar se še opazilo ne bo, vi pa boste lahko to sprobali.Res da tega še nisem poskusila, ker vem kako se to dela, vem da to ne bo veliko drigače kot delam ostalo( zapolnim brazgotino na obrveh, kjer obrvi ne rastejo več, in to je na obrazu, ki je še bolj ispostavljen in viden, pa nihče ne ugotovi, da sem jih koregirala!
Vi pa morate sami zadevo prespati in se odločiti pri sebi, saj vem da je to velika odločitev za vas.Moje stranke ,ki se zanimajo za tovrsne postopke, včasih pridejo po enem letu premisleka, ker so ga rabile!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Hvala za izčrpen odgovor. Definitivno bom rabil več časa, da razmislim, čeprav se mi zdi, da v končni fazi kaj dosti alternativ tako nimam.
Zanima me samo še ena reč; kako se koža lahko odzove na tetovažo ? Mislim predvsem v obliki alergenih reakcij. Je kakšna barva še posebej alergena ali velja to za vse oblike? Velja ta alergena reakcija tudi za začasne tetovaže?

V svoji več kot 10 let iskušnjami s temptooji, nisem imela niti ene alergične reakcije!Če pa se vam bi pojavila, bi se to videlo kot rdečica, nič hujšega!Vse barve so testirane, lahko gredo tudi v oči, pa tega niti ne veš(kadar delam obrobo oči).So rastlinskega izvora , ki jih telo razgradi!
Pri nama bi v vsakem primeru, če se boste odločil, naredila test, že zaradi samega izgleda(1 cm),in s tem sprobala barvo!

Lep pozdrav

Hvala še enkrat za vse odgovore, sem že bolj optimističen.
Zadeva ima še en preobrat, katerega bi raje delil samo z vami in ne preko foruma. Če vam pišem na info@cosmetic-line.si in v naslov “Za Petro Ivančič”, boste prejeli to pošto?
Hvala za razumevanje. Gre za res veliko reč, ki bo spremenila reči v mojem življenju, zato sem tudi tako pedanten in radoveden.

Seveda lahko napišete, bom odgovorila!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close