gelirani nohti
Na območju Maribora podaljšujem nohte z revolucionarnimi IBD geli. Pridem tudi na dom. Imam nacionalno poklicno kvalifikacijo za manikerko in vsa izobrževanja v zvezi z izdelavo nohtov. Novi podaljšani 30, korektura 20-25, preliv čez naravne 25. Ajde, požrite me.
Uf gelirani nohti. Jaz sem si svoje na račun teh uničila do amena. Ne vem kda se bodo pobrali. Čisto mehki so in kar delam me resnično bolijo. NIkoli več. Sem bila tako daleč že, da si naročim komplet za izdelavo nohtov in grem na teča da bi si ih delala sama. Ah kje premislila sem se, to ni mogoče, ker geli tako uničio in če hočeš imeti lepe bohte ih je treba v živo popoliti. Ne ne . Ne daajte si tega sranja gor.
Kar pa se tiče pristopa v prvem postu pa vidim da je na psu.
Katja in jap, zakaj pa vaju moti moj poslovni pristop? Pa ga najdita še vidve, samo se bojim, da nimata kaj ponudit, razen…Če bi foušija gorela…Svaka vama čast. Res sta kavki. Kaj pa mislita, delala bom na črno, kako pa. Če me ne bo nihče prijavil, ni panike. Inšpekcija kar kliče, to pa to. Sama faušija vaju je, to je. Pa se še sami zmigajta, pa bosta tudi vidve zaslužili, bog vama požegnaj. Doma ležat in jamrat je najlažje. Da vaju ni sram. Glede nohtov pa tako: gelirane nohte imaš ali jih nimaš, vmesne poti ni. Enkrat mesečno je treba delat korekturo in je to to. Če jih želiš samo priložnostno, je boljši fiberglass ali acryl, ki se s topilom odstrani. Ko se gel odstrani so nohti res slabše kakovosti in traja nekaj časa, da si opomorejo. Priporočam Nailtiques komplet po umetnih nohtih, boljši saloni to zadevo imajo in nohti si zagotovo opomorejo.
Ker to znate najboljše. Biti nesramne in zajedljive. Zato. Če te zadeva moti, jo pač spreglej, boš lahko mirno spala.Nisem vas spraševala o mnenju mojega oglaševanja, pač pa sem samo podala ponudbo. BTW, tudi jaz pošteno delam, zaslužim 1400 mesečno, a za moje potrebe mi to ne zadošča, zato poleg tega delam še nekaj, kar me izredno veseli in mi konec koncev mesečno prinaša še dodatno petstotko in zadovoljne stranke. Adijo, zdaj grem pa delat nohte.
Pozdravljene punce!
Me veseli da si zaslužimo denar, če ga potebujemo in oglašanje se mi zdi super. Punce denar ne pride sam od sebe kot pa vidimo smo velike potrošnice pa pride kakšen evro prav pri plači zraven.Kakor tudi frizerke tudi me manikerke moramo si vsaj nekje v začetku našega dela imeti vsaj nekaj rednih strank da nas prepriča da lahko odpremo salon do takrat pa si moramo nekako izborit pot do cilja. Tudi jaz sem zaključila z nacionalno poklicno kvalifikacijo za manikerko in vsa izobrževanja v zvezi z izdelavo nohtov. Imam podano vlogo za odprtje popoldanske dejavnosti vendar do takrat da pa papirnata vojna se zaključi pa jaz tudi ne morem v zrak gledati in se sama sebi smilit.Kakor pravijo profesionalne manikerke da mora manikerka vsaj ene nohte na dan naredit da ne pozabi vsega in da ugotavljamo kaj drugič je še boljše za našo stranko.Delam z IBD geli.Delam v MARIBORJU,cELJU IN Slovenski Bistrici, imam vso prenosno opremo za delo na domu.Podaljševanje nohtov 20evrov,korektura 20 preliv čez naravne nohte 20,poslikave,kamenčki….gratis.Pokličite 051-832-368 lp.Mojca
Forum je zaprt za komentiranje.