Najdi forum

prameni

Ste že kdaj reklamirale barvanje las pri frizerju, če vam barva ni prebarvala šopa las na katerega ste še prav posebej opozorili frizerko?

Pa nisi tam opazila, da tega dotičnega pramena ni pobarvala?

Jaz običajo opazujem in sproti kaj komentiram oz. se pogovoriva, tako da takšne kasnejše reklamacije niso bile potrebne. Če pa bi že prišla nazaj, pa po moje ne bi bilo problema popraviti.

Sem pa bila enkrat v salonu, ko je eno deklico (17 let) 3x zapored barvala, ker ji niansa niti prvič, niti drugič ni bila všeč. Pa jaz nisem opazila razlike 🙂 Seveda ji je zaračunala samo eno barvanje.

sej sem jo opozorila in prav zato je ta šop barvala prav do lasišča, vendar barva ni prijela… ko sem bila že gotova, sem ji rekla, da ni prekrilo sivih, ampak pri tem je tudi ostalo; sem v dilemi ali naj zahtevam ponovno barvanje, ker to je bil glavni razlog za današnji obisk frizerja.

Itak da zahtevaj ponovno barvanje…ni dileme

Kot ste sicer ene glasne in zoprne in tečne, kaj ste v resnici v real življenju povprečne sive miške, ki ne znajo zint al kaj?

jaz tega nikol ne morem razumet, če mi nekaj ne paše, se da tud brez nervoze in nejevolje, čisto lepo povedat, ampak takoj, a ni ena pred parimi dnevi tle zganjala en cirkus zarad napačnega striženja….

pa bi ji rekla, da ti naj ponovi postopek in da ti tega ne boš plačala.
Ne vem kaj bi zdej mela tle?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close