suha koža
Mene je kozmetičarka opozorila, da naj za vlaženje uporabljam vlažilni serum, ki koži povrne vlažnost. Nanese se ga po tem, ko kožo očistiš in toniraš. Na trgu jih je kar nekaj, izbrala sem Artistry. Sicer pa lahko vzameš podoben serum tudi v lekarni. Ona je rekla, da sta dobra alternativa tudi Vichy in Darphin.
Drugače lahko na vsake toliko uporabiš vlažilno masko. Če pogledam na škatlico – ta ki jo uporabljam, vsebuje kumarico, kovačnik, hidrolipidno spojino, izvleček kamilice ter maslo manga, aloje in kokosa. Uporablja se lahko 2-3 krat na teden. Mislim, da sem enkrat brala tudi, da nekatere nanašajo na obraz med, banane…
Suho kožo na obrazu preprečuje tudi dovolj vlažen zrak v prostoru. Če je ta preveč suh, bi bil dobrodošel vlažilnik zraka.
Za lažjo pripravo, predvsem hitrejšo, so profi maske v manjši količini za domačo uporabo.Pri nas svetujemo Matisove izdelke, ki si izredni in cenovno ugodni, če bi rabila pomoč in vzorčke, vam bomo z veseljem pomagali!
Lep pozdrav
Živjo,
tudi jaz sem uporabljala za nego obraza Artistry kozmetiko.Bila izjemno zadovoljna.Zanima me, če je mogoče kupiti kje to znamko v prosti prodaji, oz. kje jo prodajajo???
Glede suhe kože za telo pa jaz uporabljam v zimskem času body butter iz naravne osnove (razkošen tretma z bogatimi naravnimi sestavinami shea&cocoa maslo, olive&cvetno semensko olje), koža je mehka!
Če potrebujete morda rešitev za suho kožo še posebej zdaj v zimskem času, priporočam body butter! Preizkušeno in zelo dobro!
V kolikor vas zanima vam lahko dam podrobnejše informacije kje kupiti dobre kremice za suho kožo!
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.