Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Frizura – pomoč

Frizura – pomoč

Zadne čase imam vedno pobarvane lase na črno – srednja dolžina las. Sedaj pa so mi ful všeč frizure, ki so dvobarvne (npr. blond in spodaj ob ramah črne – upam, da me razumete kaj mislim). Jaz pa bi imela kakšno drugo kombinacijo, pa nikakor ne najdem prave slikice na netu. Se pravi, da bi bila večina las črnih – zadaj, ob ramenih – spodaj – pa kakšna druga barva. Ima katera kakšno idejo ali pa celo slikico? Hvala!

http://www.dennis-hairshow.si/index.php?s=haircut&d=cat&id=2

Če si mlada, odštekana in če znaš nosit odštekane asimetrične frizurce, potem pa taki kontrastno dvobarvno pobarvani laski še nekak zgledajo, in so zanimivi, sicer pa raje premisli….

(oprostite, ampak ko vidim kakšno damo po možnosti srednjih let, obilne postave, v ultra klasičnem Murinem kostimu po možnosti z biserčki okrog vratu, ki ima zamaščene pramene las na vratu in taaaaako neznosno kričeče dvobarvne variante pobarvanih las, me prime, da bi k un denisškarja, postrigla tako ženskico na balin….)

Dobro saj dopuščam možnost, da imaš tak osebnostni stil in da bi taka frizura pasala tvojemu imidžu in postavi ampak ta stil frizur je tako zelo kričeč, da je fajn dobro premisliti preden greš v to. Sicer pa je glava tvoja:)

Črni lasje in spodnji temno rdeči bi šlo. Skratka ne preveliki in prekričeči kontrast. Sicer pa posvet s frizerko. LP

kje naj začnem? lase si dandanes barvajo v različne barve, tu so kombinacije kot si že rekla blond – črna, rdeče – črna, lahko imaš rjavo pobarvane lase (npr. temno), in blond pramene, lahko imaš blond lase in notri roza pramene ali pa roza lase in notri blond pramene. Eno vprašanje imm zate : ali kdaj gledaš telenovelo rebelde, ali pa si jih vsaj kdaj gledala ali si videla morda kako različne barve las prevladujejo pri njih od njihovih naravnih las, do blond lasi, črnih, rdečih, rjavo – blond in še in še. ti priporočam, da če si še nisi ogledala te nadaljevanke si j ovsaj enkrat oglej, morda ti bo prav tam všeč kakšna barva las. skratka uživaj, izberi barvo ki ti bo najbolj všeč, v kateri se boš počutila zelo samozavestno in ki bo skratka naj naj naj boljša. lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close