vraščeni nohti
Pozdravljeni.
Že nekaj let si zdravim vraščene nohte. Najprej mi je kozmetičarka rešila obe zunanji strani na palcih, sedaj imam problem še z notranjimi stranmi. Bila sem pri kozmetičarki in lepo mi je očistla, vendar problem je v tem, da imam eno stran vso gnojno in krvavo. Seveda mi je sčistila tudi tisto stran, vendar se mi še naprej gnoji in boli. H kozmetičarki bom še šla, ker sem vidla da je edina rešitev reden obisk. Kaj lahko sama naredim, da se mi hoht oz. meso ob nohtu neha gnojiti? Bilo je že tako hudo, da nisem mogla niti hodit. Ne bi rada, da do tega spet pride.
V naprej se vam zahvaljujem za odgovor in lep pozdrav.
Ksenija
Če je vnetje hudo, bo treba po antibiotike k zdravniku!Morda pa sta s kozmetičarko premalo očistile ob nohtu in ker je tujek v nohtu se ta še vedno gnoji!Lahko se pridete pokazati k meni in če še ne bo bolje morate k zdravniku!
KO pa noht ne bo več vnet, vam bi namestili špangico , ki odlično pomaga , da noht spremeni rast !
LP!
Pozdravlejna,
tudi jaz sem imela težave z vraščenimi nohti, vendar le enkrat, saj sem takoj odšla k zdravniku, ki opravi tako rekoč ˝manjši operativni poseg˝ z lokalno anestezijo.
Poseg je neboleč, ker je kot navedeno opravljen pod anestezijo.
Rano previdno da v ovoj, in nato mora noa čim več počivat. Pri meni je bil poseg brez šivov, saj mi je izrezal le strani nohta, ne pa celega.
Veliko sreče!!
Forum je zaprt za komentiranje.