Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kozmeticna sola v sloveniji – kdo ima to izobrazbo

kozmeticna sola v sloveniji – kdo ima to izobrazbo

Pozdravljeni!

Mene pa samo zanima katera poglavja pokrijete pri ucenju na kozmeticni soli, je dosti prakticnega dela in kaj vse se ucite in kaksna pravila morate upostevati in koliko casa traja.
Hvala ze vnaprej!
LP
Neza

Poglej na http://www.zai.si

premalo prakse. Ko sem naredila srednjo kozmetično mi niso dali v salonu nič za delati, ker enostavno ničesar ne obvladaš 100%. Znanja in izkušnje dobiš kasneje, predvsem pa je potrebno veliko izobraževanja naprej.

Na tem področju imam že več kot desetletje iskušenj, pa veliko deklet na praksi in bi si upala reči, da je redna šola po urah prakse boljša, saj se dekleta hitreje vklopijo v delo.Privatne enoletne šole imajo ogromno povdarka na teoriji in veliko premalo na praksi, saj na koncu so to le ročne spretnosti seveda z veliko predznanja!
Zato vsem svetujim, ki pridejo po tak nasvet, veliko prakse na sorodnikih in prijateljih, ki vam zaupajo!

lep pozdrav

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close