Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Izpadanje las

Izpadanje las

Stara sem 28 let, do 24 leta sem imela zelo goste lase, potem pa so se začeli rečiti. Zadnji dve leti je najhuje, prečke so vedno širše. Sicer niman občutka, da bi mi prekomerno izpadali, vendar pa se mi zdi, da je ‘svežih’, novih las zmeraj manj. Frizerka mi je priporočila masažo lasišča in tablete za zdravje las. Ali obstaja še kaj drugega, s čimer bi si lahko pomagala (kakšne maske,…)?
Hvala in lep dan!

Lase, nohte in kožo kot tudi vse ostalo, je potrebno zdraviti od znotraj. Vendar pa je najprej odkriti vzrok za izpadanje. Če to ni tko zelo hudo, je izpadanje čisto normalen pojav. Po 25 letu in prej pa se lasje spreminjajo.Niso več tako gosti kot do takrat.
če ni bolezensko ali stresno, je izpadanje las normalen pojav.
lp

Obstajajo zelo dobre ampule proti izpadanju las od Just za katere vem da delujejo. Po 3 tednih se izpadanje zaustavi , šele potem se aktivirajo lasni folikli. Seveda moraš uporabljat tudi dober šampon, odlični so od Justa ki bazirajo na zdravilnih zeliščih, odvisno od vrste las. Po nekaj tednih prav opaziš spremembo kvalitete las , ko jih ne matraš več s kemijo.

Obstaja tudi maska za lase na bazi izvlečka sončnice in porteinov svile.ž

To so res vrhunski izdelki, ti lahko zagotovim ker sem videla že na mnogih strankah.

Jaz imam tudi probleme z izpadanjem las oz. mi ne rastejo več…imam razredčeno celotno lasisče. Stara sem 24…Dermatologinja mi je svetovala naj začenjam jemat kontracepcijske tablete…ampak jih ne želim jemat!Zanima me koliko približno stanejo te ampule (Just) in kje se jih da dobit?!
Ali imajo kašne stranske učinke?

lp!

kje se pa dobi JUst zadevo?

Draga Sara.
Z veliko zamudo, pa vendar.
Pojdite nujno k dermatologu.

S spoštovanjem
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close