Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Bravanje las in nevarne barve

Bravanje las in nevarne barve

Ali katera ve, katere so tiste nevarne (kancerogene) barve za lase, ki jih baje uporabljajo nekateri frizerji? Imate kaksen link na netu? Slisala oz. mislim, da sem nekje prebrala, da so nekatere barve nevarne.

Pred baravnjem las bi se namrec pri frizerju rada pozanimala, ali uporablja varne barve, ce se temu lahko tako rece.

…po moje več ali manj vse škodujejo, na žalost:( le, da za tiste ki so na seznamu še ni dokazov, da škodujejo, ker niso bile dovolj v uporabi in zato niso dovolj raziskane. no, to je moje laično mnenje, če želiš čist naravno barvo pa uporabi kano.zame je problem v tem, ker bi jaz želela blond barvo, pa je kana nima, ima samo pšenično rumeno, ki pa izgleda obupno. recimo naravni svetili za lase sta tudi kamilice in limona v kombinaciji s soncem, to pa zato ker se tudi pri tem odvijajo neki kemični procesi-mislim, da nastaja peroksid v manjši količini. no, v glavnem, če odkriješ kakšen ful lep odtenek naravne blond barve, se pa priporočam za nasvet:)

ojla
vete kaj pa mene zanima kaj je res da če se barvam na črno, pa so mi lasje napojeni perkoksida od prej, a je res da bom imela tam ko si bli prameni svetlejše lase?

Jasno, čisto lisasta boš. Ne delaj tega sama.

Pri nas uporabljamo ekstremno nežne barve brez amoniaka,ki niso preobčutljive za lase.Uporabljajo jih lahko tudi nosečnice,so obstojne,se ne izpirajo,………..iz črnolaske lahko v nekaj urah postanete svetlolaska.Naredimo vam lahko čisto bele lase.Pokličite 031 630 106 ali pa pokukajte na našo spletno stran http://WWW.KSENA.SI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close