Sun Perfect kapsule
Pozdravljeni!
Ravno danes sem na internetu naletela na kapsule Sun Perfect za porjavitev telesa. Prebrala sem celotno njihovo spletno stran in moram priznati, da se mi vse skupaj zdi predobro, da bi bilo res. Zato me zanima, če ima mogoče kdo izkušnje s to zadevo in če jo priporočate.
Hvala za vaša mnenja in lep dan…
ojla Tina,
marca letos sem naročila omenjene kapsule in jih jedla približno 3mesece….katastrofa!!!Prvo kot prvo, rezultatov sploh ni bilo vidnih…drugič- po vsem telesu so se mi pojavili izpuščaji čudnih oblik, ki so zelo srbeli…dermatolog mi je nemudoma odsvetoval jemanje teh kapsul, ker sem imela reakcijo na neko snov, ki jo vsebujejo te kapsule…Tako, da sem se preostala dva meseca morala skrivati pred soncem,ker bi situacijo samo še poslabšalo, in prav tako sem dobila predpisano kremo, katero sem morala na več ur nanašat na te izpuščaje, da me ni preveč srbelo, poleg vsega me je bilo prav sram pokazati kakšen del telesa, ki ni bil pokrit, tako, da si lahko predstavljaš, kako je bilo hudo…pri 27 stopinjah hoditi v dolgih rokavah in dolgih hlačah…
Za nameček pa so izpuščaji pustili pečat na mojem telesu v obliki majhnih brazgotin…:( sem se tudi pritožila omenjenemu podjetju in zdaj še vedno čakam, kaj bo iz tega, tudi inštitut za varovanje zdravja sem obvestila, tako, da je zdaj stvar v njihovih rokah.
Iskreno odsvetujem ta izdelek!!!
LP
Forum je zaprt za komentiranje.