Najdi forum

vizazist

Cav!Mene pa zanima kje v sloveniji (ljubljana) je kaksna sola za vizaziste in ali ce je to sola ali samo tecaj?
Koliko stane in koliko casa traja?
Hvala za odgovor.

Pozdravljena!

Nina21 verjetno bomo tudi pri nas začeli s tečaji ličenja novembra.

Ko bomo določili datume lepotne svetovalnice in ceno bom objavila ponudbo na forumu.

Potek lepotne svetovalnice: 5 urna delavnica, kjer spoznate osnove ličenja, nanos podlage, senčil, prekrivanje nepravilnosti in poudarjanje lepega…

Drugače pa je na internetnih straneh kar nekaj ponudnikov tečajev.

Lp Nada

Pri nas šole za vizažiste ni, je pa v Zagrebu.

lala

Bo kak tak tečaj organiziran mogoče tudi v Mariboru ali okolici? Pa si s tem tečajem pridobiš certifikat?

Lp, Iris.

Pozdravljena!

Za enkrat bomo organizirali lepotno delavnico samo v Ljubljani.

Na delavnici ne pridobite certifikata. Cilj tečaja je spoznati osnove ličenja.

Žal z enim tečajem ne pridobite toliko znanja, da bi lahko profesionalno ličili. Namen delavnice je osvojiti znanje osnovnega ličenja, ki vam bo pomagal pri izbiri barv, nanosu in tehniki ličenja.

Lp Nada

Ali morda veste kaj o soli v zagrebu ali pa v italiji? Ali poznate kaksno internetno stran sole za vizaziste?

Zivjo Nina21!

Tudi sama sem brskala po netu in iskala nove tečaje in smernice za letošnjo jesen in zimo.

Očitno se sezona tečajev še ni začela, predvidevam, da se bodo razna ličenja začela konec oktobra, novembra. Zato ni podrobnih informacij o tečajih na netu.

Zelo dobre tečaje organizira v Ljubljani Branka Pavlakovič-Frizerski salon Stevo.

Njeno telefonsko dobite tudi na internetni strani. Dobila sem zelo dobre povratne informacije o organiziranju tečaja.

LP Nada

A mogoče veste več informacij o tej šoli?
Zelo rada bi se vpisala v takšno šolo, pa ne vem kdo bi vedel več o tem.

lp

Pozdrav vsem!

Prebrala sem, da vas zanima kaj več o tečaju Branke Pavlovič.
Sama sem pri njej opravila osnovni tečaj ličenja in moram rečt da sem bla zelo zadovoljna. Res je, da ne moreš z enim tečajem kar začet profesionalno ličit. Predvsem je tu potrebna žilica in veliko prakse.
Sama že ličim za poroke in druge priložnosti, je pa ličenje moj hobi in prosti čas že kar nekaj let. Je moje veselje.
Malo sem zašla…torej kar se tiče Branke Pavlovič, vam svetujem da obiščete tečaj. Je pa tako, da s tečaji ni dobro pretiravati, ker ima vsak mojster ličenja svoj način dela in svoje mnenje glede tega. potrebno je osvojiti osnove, drugo pride s prakso.
Tudi vi si boste izoblikovale svojo sliko, ki jo boste na podlagi izkušenj in dela dodatno izpopolnjevale. Saj je tako, da napakam se učimo.

Drugače pa ima poleg Branke Pavlovič (Make up For Ever) tečaje v Sloveniji tudi Tatjana Eberl (ArtDeco), priznani italijanski mojster Nicco Baggio in Barbara Mršol (Face Nicco Baggio), Jadranka Maravič iz Villacha v Avstriji (tečaj je potekal 11. in 12.oktobra v Lj, naslednji bo verjetno v marcu- inf.: 041/760-809).
Kar se tiče Italije, se mnogo tovrstnih tečajev odvija v Milanu, Bologni…., v Franciji v Parizu… cene pa niso ne vem kako višje kot pri nas, mogoče malo. Sama nameravam v prihodnosti obiskati kak tak tečaj v Italiji, le da se nisem še nič podrobno pozanimala.

Lahko bi še pisala, ampak naj bo zaenkrat dovolj. Če katero še kaj zanima, naj vpraša. Pa veliko praktičnega dela vam želim!!!

Pa-pa
Alenka

caooo…mene tudi znima tecaj za vizazistko,osnovne stvari
seveda,ker baje je res potem praksa vazna…ce bo res novembra
kot je gospa Nada rekla-orbico,potem sem jaz za…zanima me kaksna bo c
cena,ker so nekje zelo dragi…¨

LP. Beli¨

Pozdravljene!

Tečaje vizažiranja izvaja tudi akademija za inovativnost. Po končanem tečaju morate opraviti zaključni izpit in tako pridobite certifikat o opravljenem tečaju. Sem bila pri njih na informativnem dnevu, bila precej presenečena, tako da začnem januarja s tečajem. Za več informacij si poglejte na spletni strani
http://www.zai.si/verificirano/npk_vizazist.htm

Lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close