Najdi forum

Splash › Forum › Style.Over.Net › Nega, ličenje in style › rabim “ubit” mozolj do večera

rabim “ubit” mozolj do večera

Ja, rabim vsaj močno omilit mozolj do večera… Kakšen predlog, kako naj to storim??

Hvala!! 🙂

imaš zvečer zmenek, pa se ti je naredil en velik mozolj na sredini čela?

poznam to 😉

meni je včasih pomagal med, če sem si ga dala na mozolj. ampak ne vem, če bo delovalo v nekaj urah.

Neki takega bo, ja… Samo da ni na sredi čela (vsaj to) ampak čisto pri vratu, ma ga je vseeno ful videt… pa pozicija ni najbolj fajn;)
Med praviš… dobro, se grem namazat z medom:) Hvala!!

Še kdo? Če med ne deluje…;)

Ful stisneš do konca, da priteče malo kri (spodaj ne smeš več čutiti bunkice), pol pa namažes s kakšnim antiseptičnim mazilom, da se ne vname, pa mal ledu, zvečer pa s pudrom diskretno zkriješ… Nimaš kej – ta golazen se vedno naredi, ko je najmanj treba…

Če ne bo nič pomagalo si daj pa šal okrog vratu:-)))

Usoda pozna poti po katerih se ji izogibaš. Blog >>> Glina zdravi http://trgovina.over.net/home.php?cat=382

Zobna pasta ga ful hiter posuši, pol pa sam premažeš s pudrom. Aja pa aspirin je zakon nasploh pri mozoljih.

Ne morem stisnit, ker ni bel… Aspirin? Kaj to, da ga pojem al namažem..?:)
Drugače pa ja, šal…:)

Če ni bel raje pusti, ker boš samo ranila kožo.
Če vidiš poro (luknjico) na sredini lahko z STERILNO iglico zbodeš na tem mestu (kar precej globoko) in nato prste oviješ z robčkom ter stisneš. Bi moglo it. Potem pa še razkuži in nanesi masko, če jo imaš. Seveda pa pred tem nujno temeljito očisti kožo s čistilnim sredstvom.
Med, pa zobno pasto pa raje uporabi na drug način…saj veš zobe očistiš, daš med v čaj….

Dobi se krema,ki posuši mozolje v 15 mimutah.Ima jo hčera.Jo pa trenutno ni en mesec doma.Dobi se v drogeriji.Je v plavi embalaži in je taka kot tuba za kolodont,le bolj velika in široka.

Preverjeno in tudi deluje.Žal pa ne vem kako se imenuje.Zdi se mi,da jo je kupila v mulerju.

Aspirin raztopiš in namažeš oz. umiješ obraz. Ni to za neko redno uporabao pomaga pa ful. Ker jet o una sali???..(nevem kako) kislina, ki ti jo napiše tudi drmatolog sam v drugem pakovanju in z drugimi dodatki, ampak je pa to glavna sestavina.
Nikar nič ne prediraj in stiskej, boš infecirala, imela oteklino, še bolj rdečo.

acetilsalicilna kislina 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close