Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style rabim “ubit” mozolj do večera

rabim “ubit” mozolj do večera

Ja, rabim vsaj močno omilit mozolj do večera… Kakšen predlog, kako naj to storim??

Hvala!! 🙂

imaš zvečer zmenek, pa se ti je naredil en velik mozolj na sredini čela?

poznam to 😉

meni je včasih pomagal med, če sem si ga dala na mozolj. ampak ne vem, če bo delovalo v nekaj urah.

Neki takega bo, ja… Samo da ni na sredi čela (vsaj to) ampak čisto pri vratu, ma ga je vseeno ful videt… pa pozicija ni najbolj fajn;)
Med praviš… dobro, se grem namazat z medom:) Hvala!!

Še kdo? Če med ne deluje…;)

Ful stisneš do konca, da priteče malo kri (spodaj ne smeš več čutiti bunkice), pol pa namažes s kakšnim antiseptičnim mazilom, da se ne vname, pa mal ledu, zvečer pa s pudrom diskretno zkriješ… Nimaš kej – ta golazen se vedno naredi, ko je najmanj treba…

Če ne bo nič pomagalo si daj pa šal okrog vratu:-)))

Usoda pozna poti po katerih se ji izogibaš. Blog >>> Glina zdravi http://trgovina.over.net/home.php?cat=382

Zobna pasta ga ful hiter posuši, pol pa sam premažeš s pudrom. Aja pa aspirin je zakon nasploh pri mozoljih.

Ne morem stisnit, ker ni bel… Aspirin? Kaj to, da ga pojem al namažem..?:)
Drugače pa ja, šal…:)

Če ni bel raje pusti, ker boš samo ranila kožo.
Če vidiš poro (luknjico) na sredini lahko z STERILNO iglico zbodeš na tem mestu (kar precej globoko) in nato prste oviješ z robčkom ter stisneš. Bi moglo it. Potem pa še razkuži in nanesi masko, če jo imaš. Seveda pa pred tem nujno temeljito očisti kožo s čistilnim sredstvom.
Med, pa zobno pasto pa raje uporabi na drug način…saj veš zobe očistiš, daš med v čaj….

Dobi se krema,ki posuši mozolje v 15 mimutah.Ima jo hčera.Jo pa trenutno ni en mesec doma.Dobi se v drogeriji.Je v plavi embalaži in je taka kot tuba za kolodont,le bolj velika in široka.

Preverjeno in tudi deluje.Žal pa ne vem kako se imenuje.Zdi se mi,da jo je kupila v mulerju.

Aspirin raztopiš in namažeš oz. umiješ obraz. Ni to za neko redno uporabao pomaga pa ful. Ker jet o una sali???..(nevem kako) kislina, ki ti jo napiše tudi drmatolog sam v drugem pakovanju in z drugimi dodatki, ampak je pa to glavna sestavina.
Nikar nič ne prediraj in stiskej, boš infecirala, imela oteklino, še bolj rdečo.

acetilsalicilna kislina 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close