pomoč čudna alergija
Pozdravljeni!
Že dolgo si barvam lase in sicer na črno. Barve MARTIS mi do sedaj niso škodile popolnoma nič. Sem imela občasne srbečice po lasišču, a to ni bilo nič hujšega da bi zbujala strah pred barvami. Barvam si narastek na 3 tedne in sedaj se mi je začela pojavljati čudna alergija in sicer ko se pobarvam me v roku 15 min. začne srbeti po celem telesu, koža se obarva rdečkaasto in srce mi zbija da ga čutim povsod. Nevem kaj bi bil vzrok sedaj tako nenadne spremembe.
Sedaj me pa nekaj zanima, kosem uporabila modro črno barvo se je pojavila tako huda alergija (čeprav sem prej vedno uporabljala samo to pa ni bilo nič), ko pa sem uporabila navadno črno pa alergije ni bilo? Mogoče katera ve kakšna sestavina je v odročrni barvi, k je v navadni črni ni ker očitno sem postala elergična nanjo.
Naj še omenim da sem noseča 36t in prej v nosečnosti sem se redno barvala in komplikacij ni bilo, tudi prvič pri sinu pred 3 leti ni bilo nobenih komplikacij. Je možno da so to samo nosečniški hormoni?
Seveda se sedaj nekaj časa ne bom barvala a vseeno bi rada vedela na kaj sem elergična.
Hvala vam za odgovore!
Forum je zaprt za komentiranje.