Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style dobra kozmetičarka

dobra kozmetičarka

LJ in okolica -katero mi res priporočate.
V zadnje letu mi nobena krema za obraz ne paše. Rabim res strokoven nasvet.
Hvala za vsako priporočilo, če bi bil zraven še kontakt pa sploh super.

lep dan.

Kozmetičarka Polona. Je pa malo dražje.

Meni najboljši salon vsekakor Lancome (na koncu te še naličijo v isto ceno, pa tudi parfumčke lahko probaš…) No to je bilo že dolgo nazaj, kaj pa trenutno ponujano pa ne vem. LP

Poizkusi z olivnim ali mandljevim oljem iz lekarne – se narahlo obrišeš in potem ostanek popivnaš z robčkom. Jaz sem bila kakšen mesec na olivnem olju, da se mi je koža v red spravila. Škodovalo verjetno ne bo.

Definitivno Studio 4 na Pražakovi v Lj. Tam imajo eno kozmetičarko Tino, ona je najboljše, kar se mi je do sedaj zgodilo v življenju. Pa sem dala skozi že marsikateri kozmetični salon. Uporabljajo pa Darphin kozmetiko.

Pozdravljena,

napisanih je kar nekaj predlogov. Kje boš poskusila je seveda tvoja odločitev, sama pa ti lahko povem, da sem v omenjeni studio poslala kar nekaj ljudi, na začetku so se nekateri upirali, drugi so imeli negativen pristop, spet slednji so z veseljem sprejeli predlog. Vsi ti, ki so enkrat obiskali omenjeni salon, ne gredo več nikamor drugam. Osebje je strokovno, zaposlene niso samo srednje kozmetičarke, temveč tudi višje medicinske sestre. Kar zadeva preparate so vrhunski in prepričana sem, da bi tudi ti našla nekaj zase.
Se splača poizkusiti, saj za izgubiti tako ali tako nimaš ničesar.

Veliko sreče!

Kozmetični salon BM Studio
Dunajska 63
1000 Ljubljana

tel: (01) 437 41 68
fax: (01) 437 41 86
email: info@bmstudio.si

Delovni čas:
Vsak dan 8.00 – 20.00
Sobota, nedelja in prazniki zaprto

omg, kakšna reklama,….sem bila pa tudi sama pri njih in moja izkušnja ni tako oh in sploh kot opisuješ sama.čisto povprečna nega, nič posebnega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close