še nikoli pri kozmetičarki
Je še katera, ki v svojem življenju še ni bila pri kozmetičarki? Zadnje čase imam kar velike težave s kožo na obrazu, pa se ne morem odločit.Nisem najmlajša zato bi bilo verjetno dobro, da bi tudi jaz tja pokukala. Pa ne vem kam,kako bo, koliko stane,.. Je med vami kakšna, ki se je odločila pozno, pa bi zdaj rekla, da ji je žal, da se ni že prej?
O, madonca, same take kot jaz. Sem že mislila, da se bo usulo, kako zanikrna babura, da pri 35+ še ni bila pri kozmetičarki.
No, jaz sem enkrat resnično imela namen iti in tudi porabiti nekaj konkretnega cvenka. Se naročim v en novejši kozmetični salon, ki je ravno delil reklamne letake, dobim datum. No, pa pridem tisti dan tja, sprejme me neka rusko govoreča gospa, notri vse urejeno, zrihatno. Rečem, da bi rada ugotovila tip kože in primerno “obdelavo”, skratka, lahko bi mi prodali vse možne kremice, vse bi kupila, sem se za te namene založila s kešem.
Pa mi bejba pod neko lupo pogleda kožo, reče, da imam normalno in da mi v bistvu nima kaj delati. Pa se ji vsiljujem s tem, da imam nekaj ogrcev in da bi pa morda to ven pobrali, pa mi reče, da res nima smisla, ker jih je tako malo, da to lahko sama doma naredim, mi še opiše ves postopek. Spet zagnjavim s tem, da naj mi da kakšno dobro kremo ( v stekleni omari jih je bilo na kupe) in tonik, ona pa, da res nima smisla trošiti denarja za to, ker se isto da narediti z Ašičevim kisom, ki se ga uporablja kot tonik, krema je pa dobra vsaka za normalno kožo. Da so te kreme itak vse po vrsti, predvsem tiste, ki so zelo drage, pravi nateg in gre samo za oglaševanje in ime, zaradi česar nabijejo ceno, sestavine so pa iste v vseh kremah, samo dišave dajo različne.
No, na koncu vprašam, koliko sem dolžna, pa mi reče, da je ugotavljanje tipa kože zastonj. Skratka, ven sem prišla totalno zmedena, kaj zaeden salon je tole, kjer se otepajo denarja. Sem se preverila v prvem špeglu, če slučajno ne zgledam tako ubogo, da mi ni hotela zvleči niti evra.:))
Potem sem prišla na idejo, da je bil salon najbrž krinka za kaj drugega.:) Ker močno dvomim, da se v pravih salonih takole otepajo strank. Pa še reklame so objavljali.
No, to je bilo več ali manj vse glede mojih poskusov obiskovanja tovrstnih storitev.
Sama trenutno hodim v Sunny. Ustreza mi lokacija, uporabljajo dobro kozmetiko (Dermalogico), imajo super delovni čas (med tednom delajo do 22 ure), pa tudi cene so čisto normalne (cca 60 EUR za 60 min nego, 120 minutna pa je nekoliko več).
Jaz tudi še nisem bila, sem pa razmišljala, da ne bi bilo slabo. Verjetno i potem rekla kaj v stilu – mi je žal, da nisem že prej. Je pa res, da je do teh razmišljanj prišlo šele po tridesetem, ker se mi fajn pozna vzreja in vzgoja bambinotov. imam jih pa 34. Če bi rada šla, kar v akcijo brez zadržkov.
Mi smo par let nazaj moji mami dali bon za kozmetični salon. Stara je bila nekaj čez 50. Ko je prišla ven, je bila vidno sproščena in je rekla, da bi pri masaži obraza in dekolteja skoraj zaspala. Verjetno sama ne bo šla več, ker se ji take stvari zdijo predrage. Mogoče jo pa spet kdaj pocrkljamo s kakšnim bonom. 🙂
Hihiii, brez skrbi, vsakega mrliča zrihtajo, ženski tudi make up, če svojci tako želijo.
Med zadnjimi željami zapiši tudi to:-))
P.S. Ampak le, če te ne bodo dali skurit.
R[/quote]
Zakaj ne? Saj gre tudi v peč lahko lepa in našminkana, ne?
Jooooooooooj, mal heca mora bit, ampak o čem se pogovarjamo:) Sicer pa , nihče se ji ne bo izognil (peči namreč), je tko?
Forum je zaprt za komentiranje.