Mozolji-je kdo uporabljal Diacneal?
Po nešteto preizkušenih proizvodih sem se odločila, da dam možnost še diacnealu (avene).
Na internetu sem prebrala ogromno pozitivnih izkušenj in se pripravila tudi na to, da bo na začetku uporabe stanje še precej hujše, nato pa naj bi sledilo izboljšanje.
No, in res po enem tednu uporabe vsa cvetim. Dobesedno. Edino kar je dobro je to, da se sedaj vsi mozolji razvijejo v tiste ki so “idealni za stisnit” in ko spravim vse ven, se stvar res hitro zaceli. Ne delajo se mi več tisti gnojni velikanski kupi ampak se stvar precej hitro umiri. Ampak kaj ko pa me vsak dan čakajo trije, tudi štirje novi….kar obilni…
Če je kdo med vami uporabljal to kremo, bi prosila za izkušnje in sicer kdaj se stanje po začetnem bumu umiri? Ker mi je kar težko vztrajati in gledati vsak dan toliko mozoljev……
Hvala!
Zdrava koža je rezultat čistosti organizma. Če imaš čisto in zdravo kri, bi morala biti tudi koža lepa. Poskusi pit čaje za čiščenje krvi ali pa si sama naredi mešanico. Kopriva, rman, regrat, trpotec. Obstajajo tudi tinkture, nekaj kapljic zmešaš z vodo in piješ. Kar nekaj ljudi je že poskusilo in jim je pomagalo. Tudi samo kopriva je v redu in jaz jo rada pijem. Čajev pa ne smeš piti več kot 3 tedne skupaj.
Forum je zaprt za komentiranje.