Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako vam uspe lepa frizura zjutraj?

Kako vam uspe lepa frizura zjutraj?

Imam krajše lase, pribl. 5 – 7 cm, in vsako jutro se zbudim razkuštrana, zmečkani lasje, ki se ne dajo niti z glavnikom dati v red in še vedno frčijo po svoje. V jutranji naglici sledi močenje in frotiranje z brisačo, pa gel, lak, sušenje, učinka pa nobenega.
Prosim za kakšen nasvet.

Zanimivo. jaz imam podobno kratke lase, pa si jih zjutraj samo z mokrimi rokami pogladim, pa sem nared. Kak čopek na vrhu že štrli, pa ga pač malo bolj zmočim, sicer pa ne rabim niti glavnika, niti brisače, niti fena…

V 1 minutki sem lepa:-)

enako. meni ne pomaga drugega kot da nanesem malo pene in z električno krtačo prisilim lase, da stojijo tako, kot jaz hočem.

jaz si jih perem prav vasko jutro

nihče ni rekel, da bo življenje lahko, rekli so samo, da ga bo vredno živeti... niki

Jaz si dam na dlani nivein kremni gel in lepše uredim pričesko kot z vodo.Ta gel je res super,pa še ne daje videza mastnih las,kot je pri nekaterih gelih običajno.

vsako jutro si najprej dam “ježke” v lase in medtem, ko se umivam in oblačim, se dela frizura…včasih malo navlažim prej lase in jih vedno “pogrejem” s fenom in pustim, da se to ohladi…
Preden grem od doma, poberem iz glave navijalce, poravnam s prsti in polakiram malo.
Perem vsak drugi, tretji dan…dvakrat na suho, enkrat na oprane..včasih jih perem zvečer in zjutraj samo še frizura.
Pred par leti bi mi bilo to nemogoče, ko se navadiš, je to kot umivat zobe…

Zmočim z glavnikom kar je za popravit (al pri strani al spredaj – imam kratko raž frizuro). Pa krtačo in fen v roke. Ne vem, 2,3 minutke in je OK, če nisem res katastrofalno spala. Skoraj nikoli ne vstanem taka, da bi šla v službo brez tega popravka. Vedno nekaj nekam štrli. Ampak ko se nvaadiš, je to tako, kot pravi ena zgoraj – kot umivanje zob.

jaz za svoje naravne kodre le kanem dve kapljici KLAs REVITAL olja na dlani, pomencam med dlanmi in grem dvakrat skozi kodre.
Ne uporabljam glavnika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close