barva ni prava
Frizerka,ki me barva že več kot 10 let me je hotela včeraj pobarvati na bakreno.Po naravi sem kostanjeva,imela pa sem blond pramene.Do sedaj še nisem imela težav z barvami,vsaka je prijela,tudi tista v trgovini.Barvala me je že na rdečo,oranžno,blond,skratka vse.Včeraj pa barva ni prijela.Namesto bakrene je rjava.Že med barvanjem barva ni na koži ali laseh oksidirala kot ponavadi.S čopičem je potem potegnila po prtičku,pa tudi tam ni bila bakrena,ampak rjava.Tudi njej ni bilo jasno zakaj ne.Barva je bila menda prava,tako je rekla.Pravi pa da bi bil možen razlog kakšna moja bolezen,čeprav nimam nobenih težav.Je to možno res,ali pa je bilo kaj narobe z barvo?Po tej barvi mi je hotela narediti oranžne pramene,pa tudi ti niso prijeli kot bi morali,ampak so prameni samo malo posvetlili.Do sedaj nisem imela slabih izkušenj.Ni mi jasno kaj bi lahko bilo,mi pa daje misliti njen nasvet,da naj grem k zdravniku na pregled.Kaj mislite?
lp Alenka
Draga Alenka.
Z vašimzdravjem je vse v redu. Le frizerka se je nenamenoma zmotila pri mešanju barv. Včasih pa se tudi zgodi, da barva v tubi oksidira in seveda potem ni oranžna ampak rjava.
Očitno imate vestno frizerko,ki se trudi za vas in ji zaupate. Oprostite ji to nenamerno napako in pojdite zopet k njej, ko lase spet zrastejo.
Stevo Pavlovič
Forum je zaprt za komentiranje.