Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kateri parfum iz Oriflama?

kateri parfum iz Oriflama?

Zadnjič sem pri prijateljici prelistala katalog Oriflame. Predvsem so mi v oči padli parfumi, ki so se mi zdeli kar poceni. Ker pa je težko nekaj kupiti, brez da bi probal, se nisem odločila za nakup. Me pa vseeno zanima, če katera od vas uporablja kak njihov parfum in kako ste zadovoljne? Vedno bolj me namreč mika, da bi kar tvegala in kakšnega kupila.
Hvala za odgovore.

mah, teli pafrumčki od Oriflama po določenem času vsi enako (ne)dišijo. Vonj hitro razvodeni in ostane en tak čuden vonj, po večini ki sem jih vohala. Nekaj časa nas je par kolegic kupovalo te parfumčke, pa smo se naveličale. Dejansko še zdaj, ko grem mimo kakšne naparfumane s tem, točno vem, da je Oriflamov parfum.

Jaz uporabljam SAGA v zeleni steklenički in roza pokrovček.

stran vržen denar!

Nobenega.

Ma ne moreš na podlagi tega, kar je nam všeč, parfum kupovat… :))

Jaz recimo glih Sage ne prebavljam… :)))

Malo se pozanimaj, katere note vsebuje določen parfumček… ali pa naj ti prijateljica testerčke prinese povohat…. oz. tisti, ki je njej dal katalog.

Ja, so pa to toaletne vode in se kr hitro razdišijo…. ma glede na ceno, se ni kej pritoževat… :)))

Jaz imam Sago in Divine. Sploh Divine mi je super, Sago občasno, ker mi je kar malo premočna.

Jaz jih pa uporabljam kar nekaj, ampak samo tiste, kjer imajo tudi deodorant v istem vonju. Kateri vonj si izbereš, je seveda stvar okusa. Dobijo se tudi testerčki, včasih pa je kakšna steklenička nadišavljena tudi v katalogu (zraven je narisana roka – da podrgneš po steklenički), tako da vsaj približno lahko veš, kako diši. Res pa je, kar so napisale že predhodnice, da vonji niso močni oz. niso dolgo obstojni. Uporabljam jih za v službo in mi ravno to odgovarja, da ni vsakemu, ki me sreča, slabo. Pa kot sem že rekla, da imam zraven isti deodorant in nizka cena – to so moji trije razlogi.

Volare! Mmm! Se mi zdi, da še najdlje diši od vseh, ki sem jih poskusila.

meni pa full dišita Elvi in Volare Spring, tudi vonj se ne razgubi tako hitro kot pri cenejših ( npr. Fire ali Air sicer dišita lepo ali kratkotrajno), za zimo pa mi je full dober Indulgence in Giordanny White

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close