Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Oriflame pudri

Oriflame pudri

Pozdravljeni!

Ali kdo pozna pudre od Oriflame? Jaz sem namreč poizksila puder flawless- sand in se zelo poda moji koži. Praktično se slabo vidi, da sem napudrana, naredi pa zelo lepo kožo. Slabost teh pudrov je samo ta da niso dovolj obstojni. Tja do treh ur je še nekako, potem pa kot da bi izginil. Ali mogoče katera ve za kakšen obdstojnejši puder v enakem odtenku. Vem da je težko kar takole preko foruma…. pa vseeno.

Kateri pudri so kakovostni glede na srednji cenovni razred. Prav velike denarce nebi zapravljala za pudre.

Hvala že v naprej!

Arwen

jaz uporabljam pudre od oriflama- so odlični.

Arwen pozdravljeni!

Na tržišču je veliko zelo kvalitetnih profesionalnih pudrov(podlag).Zelo teško je preko foruma svetovati kateri puder bi Vam odgovarjal.Lahko me pokličete in se dogovoriva za kratko brez plačno svetovanje kako se pravilno nanaša puder(podlaga).Namreč za obstojnost je zelo pomenbna sama priprava kože,sam nanos pudra in seveda fiksiranje le tega.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

No, jaz uporabljam od Oriflama kozmetiko in moram rečt da mi je puder Adaptive fondation krasen. Imam svetlejšo polt in nimam nekih blaznih težav s kožo, ker ne nanašam kr neki nanjo. Tale puder postane prav lepo puhast, ko ga daš gor, popolnoma se zlije s kožo in da res naraven videz. Nisem verjela, šele ko sem poskusila tester sem videla, da je res tako.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close