Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style sol za peeling, olja,…pozna kdo kakšnega zastopnika za te stvari v Ljubljani?

sol za peeling, olja,…pozna kdo kakšnega zastopnika za te stvari v Ljubljani?

Kot sem napisala že v naslovu, me zanima ali kdo ve, kje je možno te stvari kupiti. Pa tudi posodico, da si potem sam zmešaš solno kopel….

prosim, če kdo pozna, naj mi pove, kje najdem takega zastopnika.

Živjo, kanim začeti s prodajo takih izdelkov v svoji še neobratujoči trgovini http://www.kozmetikax.com in dobil sem testne izdelke, ki jih bom razdelil brezplačno uporabnikom v zameno da ocenijo te izdelke…
Sicer sem jih nekaj že razdelil…. poglej na spletni strani če kak izdelek ustreza in javi na mail…
vsi izdelki so na spletni, tudi opisi, vendar še ne deluje tako kot bi moralo
Lp
S.

izdelki so po poreklu iz izraela… sol mrtvega morja…

V centru Ljubljane in Pirana je trgovina Piranskih solin, kjer dobiš tako navadno sol kot razne lepotne pripravke s soljo (npr. piling, …)

Sas123, hvala za tvoj odgovor, vendar sem imela v mislih surov material. Tako da kupiš sol, olje, posušene čaje in ostale sestavine in bi sama doma zmešala solni peeling.

Hvala vseeno za informacijo, mogoče pa bom poskusila tudi kozmetiko, ki jo ponujaš.

Sol, mogoče bolj natančno veš, kje je ta trgovina? V Ljubljani, mislim.

V stari Ljubljani, če greš od Robbovega vodnjaka mimo magistrata (proti Čajnici), boš videla na desni to trgovino. Malo prej, na levi, pa boš videla trgovino, kjer prodajajo različne čaje in zeliščne pripravke. Mogoče ti pride kaj prav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close