Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Barvanje-zakaj?

Barvanje-zakaj?

Pozdravljeni!
Imam problem glede barvanja las. Namreč nekaj časa nazaj sem se odločila, da si bom po triletnem barvanju las na blond začela barvati lasje na rjavo.Kupila sem barvo od keuneja in morm reči, da je po nasvetu prodajalke izpadla zelo lepa barva. Hvala bogu nisem bila vijolična ali kaj podobnega. Je pa manjši problem. Sedaj sem se pobarvala že drugič ampak po dveh do treh tednih jaz spet postanem blond! Mi lahko poveste zakaj se mi rjava barva izpere? Sicer mi je nekaj razlagal frizer ampak preveč strokovno in nisem imela kaj veliko od tega. Kaj naj naredim, da bo barva obstala?)-:

Vsaka barva se spira.Pri blond je seveda to manj ocitno kot pri ostalih. barva oksidira oziroma posvetli zaradi sonca, pranja las, zlasti s samponi, ki so bolj agesivni…
Ker si bila prej dlje casa blond, so lasje porozni in je zato temnejsa barva se manj obstojna.Scasoma se ti bi vedno manj spirala, pa tudi na tvojih naravnih laseh, ki bodo rastli bo bolj obstojna. Svetujem nezne sampone, ki ohranjajo barvo las in se ostale kaksne produkte za zascito. Kaksne produkte pa ti tezko svetujem, je bolje da ti jih nekdo osebno, da obcuti kvaliteto las.
lp alenka

Zato ker je las odprt frizer vam je pravilno svetoval mislil je predpigmentacijo in nato pobarvat nato pa kot je opisala Ga.Alenka pravilna izbira šampona in balzama.Svetujem vam da se obrnete na frizerja.Lep pozdrav

[živjo!
Pred kratkim sem se pobarvala na barvo temne višnje, vendar mi ni všeč. Kakšno barvo si naj kupim, da bom rjava ali rjavo rdeča in ne na koncu kakšna zelena ali kaj podobnega? Se lahko prebarvam?

hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close