Pigmentacija po obrazu
Pozdravljena!
Po porodu mi je na obrazu ostala precejšnja pigmentacija, največ po čelu, okoli oči in po licih. Kozmetičarka mi je svetovala, naj se jeseni oglasim, da bova lise zbelile. S kakšnim proizvodom to naredi oziroma ali mi lahko svetujete uporaba katerega profesionalnega preparata je za to najboljša, in katera znamka?
Hvala za odgovor! Lep dan!
Pozdravljeni
Običajni razlogi za nastanek pigmentacije so UV žarki, izsušena koža, hormonske spremembe, reakcije na kemikalije, parfume in podobno.
Kozmetičarka vam bo pigmentne lise pobelila.
Profesionalna kozmetika Oligodermie ima linijo za beljenje PURE WITH. Ta kozmetika je na voljo pri izbranih kozmetičnih salonih. Priporočam vam, da se odločite po končanem tretmaju tudi za nakup kozmetike s pomočjo katere boste svojo kožo negovali tudi doma. Saj ravno s podaljšano nego na domu dosežemo hitreje vedno tako željene in pričakovane rezultate.
Med tretmaji beljenja kože vam odsvetujem sončanje in zahajanje v solarij.
Spostovana!
V nasem salonu izvajamo nege, ki pomagajo pri beljenju pigmentnih lis. To je t.i. C vitaminska nega, ki se izvaja s 40% C vitaminom, ki je mocan antioksidant in lovi proste radikale. Za domaco uporabo, pa svetujemo proizvode, ki se dodatno pomagajo pri beljenju.
Za vec informacij nas poklicite v salon in sicer na telefon: 01/ 309 24 23
Lepo vas pozdravljam, Martina iz kolektiva BM studia.
Tam kjer vam koža proizvaja preveč melanina vam koža potemni.
Kožo si lahko pobelite z raznimi belilnimi kremami ali laserjem.
Če se lahko ti postopki izvajajo v mednožju mi ni znano, prav tako mi ni znano če jih izvaja kdo v Sloveniji. Mislim da ne.
Forum je zaprt za komentiranje.