Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kozmetičarka v Kamniku

Kozmetičarka v Kamniku

Pozna kdo kakšno res dobro? Pa ne predrago. Rabim jo za nego obraza, ampak cene so božjastne v raznih salonih, pa nič ne naredijo. Vem, ker sem bila enkrat pri eni privat in je bilo super, vsak je opazil, da je nekaj drugače na meni, pri unih kao ta oh in sploh z ne vem kakšno kozmetiko (jasno vse ultra naravno) sem pa pustila tolk dnarja, da mi je še danes slabo, učinka pa nobenega.

Torej, iščem kozmetičarko v Kamniku ali Ljubljani, ki se ukvarja s temi stvarmi…

Jaz sem iz Kamnika in hodim k Niki že 5 let. Sem ful zadovoljna znjo. Nego napravi zelo dobro. Včasih ko sem imela še bolj problematično kožo je trajalo skor 2 uri. Če vzameš celotno nego, ti najprej očisti obraz, da gor neke maske, nato te dobro zmasira (obraz, vrat, zg. del hrbta oz. rame) in meni to ful paše. Nato pride stiskanje mozoljev (auč, pač to boli), nato pa še neke maske in serumi, kaj pa vem. Sej mi vedno razlaga kaj dela, ampak zdajle že nekaj časa nisem bila, pa bi morala it. Mislim da je cena okol 40eurov za celotno nego. Aha uredi tit tudi obrvi, zdepilira brčice, če jih imaš.
Nahaja se pa na Ljubljanski, tam kjer je pekarna duplica ali pa čez cesto je mali mercator in kitajska.

Mya30 tisočkrat hvala! mi lahko daš še kakšen telefon, prosim? kitajska vem, kje je, pekarna? – bom našla, to sploh ni problem. Samo zdejle nimam v glavi, kje točno, točno bi to bilo.

Jaz sem bila v harmojini v mengšu in ko sem ji hotela rečt, katero nego bi – pač tudi glede na ceno, je rekla, da ne more to tko, ker mora najprej videt kožo. Jasno mi je na koncu zacolala najdražjo, torej 89 evrov. ma me ne vidijo več tam!!!! pa res nobenega, nobenega učinka. Katasrofa!

Če greš iz Lj skozi Mengeš in zaviješ na križišču levo, greš mimo stola. Prideš do semaforja (pri kitajski) in malo naprej zaviješ desno in nato takoj spet levo (v isti hišii je lokalček-včasih krokodil, zdaj pa mislim da je srček). Salon je v 1.nad. Stopnice so od zunaj.
(01) 831 63 12 (031) 658 765

Naj te opozorim, če boš gledala na Tisov zemljevid je napačno obkrožena hiša. Sem ti hotela nalepit link pa sem opazila da je napaka.

še enkrat hvala!

bom našla, ni problema. Se bom kar naročila.

lep vikend!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close