podaljšane lase
Zdravo!! Že kar nekaj časa imam podaljšane lase. Vendar v zadnje, ko sem si jih daljšala, to je cca 2tedna nazaj, opažam, da so konice oz kar lep kos konic zelo suhe in to je res ful grdo videti, ker kot da bi na koncu imela slamo. A bi si morala ostriči te konice?? Bi kaj pomagalo?? Ali obstaja kaka reč za konice, ki RES pomaga??
Podaljšanje las
čaw punce! [:)] na internetu sem zasledila eno spletno stran o podaljševanju las, ki se mi je zdela kar zanimiva, zato sem to gospodično poklicala in jo malo povprašala glede tega.
no prav kmalu sva se domenili za podaljšanje las… ne boste verjela ampak za končno frizure sem plačala le 240e, kar je res ZELO poceni [:)] in sem full zadovoljna tudi z lasmi,ker so res kvalitetni, pa še full dobro mi je naredila!
punca res ve kaj dela! [:)]
no, če katero zanima, sem vam prilepila njeno spletno stran(da ji naredim malo reklame,ker si res zasluži [:)] )
Draga Megan8.
Če ta punca, ki poceni dela podaljške dela v salonu, legalno in ima prijavljeno dejavnost, potem verjetno nebi mogla imeti tako nizke – nelojalne cene. če pa dela na črno, potem jo nikar javno ne reklamirajte, ker ji bo – opravičeno – inšpekcija potrkala na vrata.Hitro se bo najdel kdo, ki legalno podaljšuje lase in ga ilegalno nelojalno delo konkurence, zelo moti. tega nihče ne podpira.Tudi jaz apsolutno ne.
Lep pozdrav
Stevo Pavlovič
Forum je zaprt za komentiranje.