Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Izpadanje las zaradi prhlaja?

Izpadanje las zaradi prhlaja?

Meni izpade več las kot ponavadi in zanima me, če je to tudi kaj poevzano z prhlajem, ker sem nekaj asa imela tak prhlaj, kot da bi imela lusavio, ampak sem imela nek mastn prhljaj in sem dobla šampon… tud zdaj ga imam še malo in zanima me, če mi lahko izpdjo lasje tud zarad tega, ker, ko mi las izpade je gor pela pikica kot prhljaj… ker včasih mi ni toko las izpadalo kot zdaj, ko si glavo operem mi tudi do 30 las sigurno izpade… pa zanima me še, če lasje manj izpadejo, če se malo bolj postrižeš? Pa lase si tud barvam, ampak ne mislim, da je to vzrok, sej se ne barvam prepogosto al pa kaj takega… hvala za odgovor. Lep pozdrav Katja.

Draga Katja.
Lasje izpadajo zaradi genskega zapisa in ga je skoraj nemogoče zaustaviti.Z nekaterimi losioni, ampulami…je možno začasno preprečiti nadaljnje izpadanje, toda nič več kot to.
Če vam izpade manj kot 100 las na dan, pa ni razloga za paniko, ker je to v mejah normale.
Lep pozdrav
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close