Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kozmetika Murad

Kozmetika Murad

Kakšno imate mnenje o tej kozmetiki? Je res tako vrhunska?

Murad kozmetika je kozmetika s kislinami!Priporoča se samo jeseni, pozimi in spomladi, saj se v tem času ne sončimo.Je dobra samo za debele in slabo prekrvavljene kože.To naj bi bila kot terapija in se jo ne uporablja konstantno!

LP

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Povejte mi prosim, kaj ima sonce pri tej kozmetiki? Jaz sem kar precej na soncu in ali imam lahko kaksne posledice ali kaj? Bila sem na negi v kozmeticnem salonu in so mi delali s to kozmetiko, pa piling z dusikom-je malo hladilo. res pa je bila koza po negi zelo gladka. Je to kaj novega, ker to mi prej niso delali se nikjer ali je to kaksna modna muha in celo skodljiva za kozo? Prej sem uporabljala Ano Mari Borling ali nekaj podobnega. Kaksno imate mnenje o tej kozmetiki?

Murad kozmetiko je razvil dermatolog, farmacevt in kirurg dr. Howard Murad. Gre za vrhunsko kozmetiko, ki resuje problematiko razlicnih tipov koz; od aknaste, koze poskodovane od sonca, rdecicne kote, koze v menopavzalnem obdobju… Zato predlagam Petri Ivancic, naj se pozanima o stvareh, predno odgovarja na vprasanje. Z njo se namrec nikakor ne strinjam ko pravi, da je to kozmetika, ki se uporablja le jeseni in pozimi. Murad ima tako sirok spekter krem in produktov, da to absolutno ne drzi.

Za vec informacij lahko obiscete spletno stran http://www.murad.com ali http://www.bmstudio.com

Hvala in lep pozdrav, Martina.

Sama že več let ne delam z Muradom , tako da so lahko na tržišču že različni proizvodi te kozmetike!Kar se pa tiče proizvodov , kateri vsebujejo kisline se niso in se ne smejo uporabljati v kombinaciji s soncem, saj ne le da potem ni rezultatov, poleg tega pa je koža preveč razdražena, kar z močnim soncem ne gre skupaj!Tako , da vam priporočam uporabo uv zaščite!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close