Orifleme – vaše izkušnje
Drugače sama prodajam Oriflame, ampak bom zelo objektivna: meni laki za nohte niso to, kar obljubljajo, grejo prehitro dol. Maskara za občutljive oči mi je v redu, ostalih nisem nikoli imela. Redno pa že par let uporabljam vlažilno kremo aloe vera, pa šampon za lase in sem zadovoljna. Zobna pasta mi je tudi fajn.
Pa tisto bižuterijo tudi kar kupim in mi je fajn, sploh za poleti, da lahko več menjam… “Stranke” pa največ kupujejo šampone, regeneratorje, maskare, senčila za veke in šminke.
*metka, potem pa mi mogoče vi svetujte glede naročila.
sama nimam želje, da bi se včlanila, bi pa poskusila artikle, gospa, ki mi je ponudila katalog pa mi ne zna razložiti, kako se izognoti palčilu poštnine i n administrativnih stroškov. Kolikor sem razumela, moraš nekaj za to kupiti, ne razumem pa, kaj. Raje porabim še dodatnih šest evrov za neki artikel, kot da bi plačevala pošti.
Hvala!
Mojca29 – če se ne želiš včlanit itak nimaš nič s temi stroški. Če pa si včlanjen moraš kupit za vsaj 200 točk (vsak izdelek ima določeno število točk) in je fajn da je naročilo čimvečje, da se ti še poštnina pokrije…
Če te še kaj zanima, kar vprašaj… 😉
Sicer je pa kozmetika Oriflame res super… Poceni, naravna, kvalitetna… 🙂
http://www.freewebs.com/poceni-naravna-kozmetika-oriflame/
Lep pozdravček,
Jasna
Forum je zaprt za komentiranje.