Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style tetoviranje obrvi

tetoviranje obrvi

Zivjo!!
imam en problem, in sicer obrvi sem si malo nerodno oblikovala in so sedaj zelo tanke, nazaj pa ne zrastejo vec tako kot so bile prej. kaj mi svetujete? je tetoviranje obrvi primerno in ce mogoce veste kje to delajo, ce je bolece in koliko priblizno stane?
za odgovor se vnaprej zahvaljujum!
LP

Spoštovana Natalija,

velikokrat se zgodi da si s puljenjem nehote iznakazimo obliko obrvi in imamo potem probleme, ker obrvi počasneje rastejo.
Menim da nepravilno obliko obrvi lahko rešujete z raznimi svinčniki in senčili, saj se to lahko naredi zelo lepo in se sploh nič ne opazi.
V skrajni primer bi se lahko zatekli k permanentnemu make upu, vendar vam priporočam, da poiščete salon, kjer res dobro delajo permanentni make up in se posvetujete s strokovnjakom kako in kaj.
Najprej pa vendarle probajte reševati težavo z ličili.

LP Jadranka

Samo tega ne! To je zelo grdo in opazno. Raje pusti 2 meseca obrvi lepo na miru, da ti zrastejo, pa si jih daj potem obilkovati pri kateri od vizazistk. Najprej bo tezko in motece, ker bo vse zarasceno, ampak potrpi in pocakaj. Bos videla, da bo potem v redu. Na tatoo pa prosim pozabi, ker se bos sele s tem za******.

Popolnoma se strinjam z Jadranko. Z svinčniki se da narediti čudeže – pazite, da uporabite pravi odtenek ter da uporabite prav svinčnike namenjene za občrtavanje in risanje obrvi, ki so najtrši (najmehkejši so svinčniki za ustnice), da se ne “packajo” po obrazu. pazite, da ne uporabite veliko temnejšega svinčnika kot so vaše naravne obrvi. Strinjam se z Jadranko, da pazite h komu se boste odločili iti na permanentni makeup, ker lahko zadeva hitro izpade grda, če ne greste izurjenemu profesionalcu. Velikokrat sem na cesti opazila ženske, ki so imele narejen permanentni makeup, obrvi pa so izgledale kot da so tetovirane….

Jasna
Carpus makeup, vizažistka

Hvala vsem za odgovore, res ste mi zelo pomagale 🙂
si bom raje kupila primerne svincnike in si obrvi risala, pa se ceneje je :))
lep pozdrav vsem!*

živjo!

imam problem. zjutraj ko se zbudim se mi zdi da je moj nos večj(moj nos sicer ni velik) in potem mi tudi obrvi padajo to pa me zelo moti ker mi uniči celotno obliko obraza. Obrvi sicer nimam oblikovane. Mislite da je v tem problem? zahvaljujem se za odgovor in vas prisrčno pozdravljam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close