Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Za tiste, ki se barvate pri frizerju

Za tiste, ki se barvate pri frizerju

Do sedaj sem vedno imela le preliv na laseh. Sedaj pa mi je frizer svetoval, da bi me pri “pravem” barvanju las najprej nekoliko posvetlil, da izgubim nekaj pigmenta, ker potem barva lepse prije. Kaksne izkusnje imate vi s tem ali je to nekaj vsakdanjega? Prosim za vase izkusnje. In koliko stane taksno barvanje?

Jaz se barvam izključno pri frizerju. Mu 100 % zaupam in v bistvu sploh ne vem, kaj dela. Je pa rezultat vedno OK.

Koliko pa stane je pa odvisno od frizerja do frizerja. Cene se lahko razlikujejo tudi za več kot 100%. Odvisno od kraja in renomeja frizerja, tako da bo najbolje, da kar njega vprašaš.

Jaz dam za dvobarvne pramene na folijo (srednje dolgi lasje), striženje in oblikovanje frizure okoli 70 €. V Ljubljani ne najdražji salon.

jaz pa na Jesenicah za isto delo dam 40 € (brez ddv, ker frizerka ni davčni zavezanec)

Barvam se pri frizerju že vsaj dvajset let in popolnoma zaupam.
Če me spomin ne vara, sem nazadnje plačala nekaj manj kot 40 EUR za barvanje+striženje+fen

Valenska, kam pa hodiš k frizerju?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close